Home MerkenMCZ
MCZ
MCZ

MCZ

Mcz pelletkachels zijn gemaakt om een maximum aan stilte te bieden tijdens het verwarmen. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat hun vlam steeds aantrekkelijk is om naar te kijken. Dankzij voortdurend onderzoek naar deze aspecten is het hen gelukt om pelletkachels te maken die zowel stil zijn en een mooi vlammenspel weergeven zoals bij een traditionele houtkachel. Naast het mooie vlammenspel van een traditionele houtkachel zal u toch nog kunnen genieten van de voordelen van een pelletkachel; programmeren, makkelijke reiniging en eenvoudige opslag van brandstof/pellets.


MCZ pelletkachel kopen voor gemakkelijk gebruik

Pelletkachels van MCZ zijn gemakkelijk en eenvoudig in gebruik. Een MCZ pelletkachel verzorgt een erg propere verbranding, pellets zijn niet vies en laten minder as achter dan hout. Deze kachels van MCZ kunnen ook automatisch opereren en beschikken over automatische aan- en uitschakeling waardoor deze zelfs ‘s nachts veilig aan kan blijven staan.

De beste kwaliteit pelletkachel

Bij Elite-Fire bieden we alleen de beste kwaliteit pelletkachels aan. De MCZ pelletkachels passen daar goed bij. Zij doen voortdurend onderzoek naar de geluiden van de pelletkachel en de aantrekkelijkheid van de vlam die deze produceert. Zij zijn constant aan het innoveren om hun pelletkachels stiller te maken, waardoor de pelletkachels van MCZ erg stil zijn.

Pelletkachels van MCZ beschikken over geavanceerde software die kan berekenen hoeveel brandstof er nodig is om op temperatuur te blijven. Daardoor hoeft u alleen het pelletreservoir bij te vullen.

Voor iedereen een geschikte MCZ pelletkachel

Naast het makkelijke gebruik bieden MCZ pelletkachels veel verschillende designs en modellen. Ingebouwde pelletkachels, vrijstaande pelletkachels, pelletkachels met kanalisatie en pelletkachels op centrale verwarming van het merk MCZ zijn allemaal verkrijgbaar bij Elite-Fire. Al deze kwalitatieve pelletkachels geven ook een mooie natuurlijke vlam. Een MCZ pelletkachel past dus in elk interieur.

MCZ pelletkachel kopen bij Elite-Fire

Wil je een MCZ pelletkachel kopen? Elite-Fire heeft een groot aanbod aan pelletkachels van MCZ. Met veel verschillende modellen met verschillende kilowattages en kracht om uiteenlopende volumes te kunnen verwarmen, zit er altijd een MCZ pelletkachel in ons assortiment die uw ruimte kan verwarmen. 94% van onze klanten zou Elite-Fire aanbevelen en zijn uiterst tevreden. Elite-Fire biedt ook garantie, onderhoud en eventueel herstellingen wanneer dit nodig is. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van de stille warmte van uw MCZ pelletkachel.


Video afspelen

Eenvoud

Kiezen voor een pelletkachel betekent eenvoud en gemakkelijk gebruik. Pellets kan u overal in gemakkelijk doseerbare zakken aankopen, ze zijn niet vies en produceren minder as dan hout. Daarnaast kan een MCZ pelletkachel ook automatisch opereren, waardoor hij aan - en uitschakelt naargelang uw behoefte. MCZ heeft vrijstaande pelletkachels, inbouw pelletkachels, pelletkachels met kanalisatie en pelletkachels op centrale verwarming.


Waarom een MCZ Pelletkachel?

  • Lage ecologische impact
  • Makkelijk in gebruik
  • Erg propere verbranding
  • Aantrekkelijk gamma
  • Design
  • Natuurlijke vlam

Blijf op de hoogte van onze promoties