Home MerkenEdilkamin
Edilkamin
Edilkamin

Edilkamin

Sinds de oprichting in 1963 is Edilkamin één van de belangrijkste bedrijven in de sector geworden. Intussen met meer dan 50 jaar ervaring in verwarming, 6 verschillende productie-fabrieken in Italië en daarbuiten. Edilkamin staat gekend voor de hoge eisen die ze stellen aan hun toestellen en stylistische aanpak. Hun pelletkachels zijn steeds erg innovatief.


Voordelen van de Edilkamin toestellen

  • Alle kachels zijn voorzien van de modernste technieken en kwalitatief hoogstaande materialen
  • De kachels zijn in staat meerdere ruimtes te verwarmen. Afhankelijk van het model dat u kiest heeft u de mogelijkheid aangrenzende ruimtes d.m.v. kanalisatie te verwarmen.
  • De uitstekend isolaties zijn de kachels zuinig. Daarnaast zijn pellets één van de zuinigste brandstoffen voor het opwekken van energie waardoor u kan besparen op uw energiekosten.

Wat maakt de Edilkamin pelletkachels bijzonder

Een van de unieke kenmerken van de pelletkachels van Edilkamin is ze een bijzonder mooi vuurzicht hebben. De pelletkachel hebben namelijk een erg grote ruit in vergelijking met de meeste andere pelletkachels. Daarnaast is deze opgebouwd met een gietzijere structuur en verbrandingskamer. Dankzij deze materialen hebben de pelletkachels een erg lange levensduur. Ook staan de pelletkachels bekend om hun uitstekend isolatie. Dit zorgt ervoor dat de kachels weinig geluid produceren tijdens verbranding. Verder zijn de Edilkamin pelletkachels eenvoudig te installeren en te onderhouden. Door hun uiterst schone verbranding vragen de kachels weinig onderhoud. Ondanks deze schone verbranding blijft het noodzakelijk de kachel jaarlijks te onderhouden.


Al 50 jaar ervaring

Een stevige reputatie én 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van pelletkachels. Een Edilkamin pelletkachel is een hoogstaand stuk technologie.

  • Gietijzeren binnenhaard
  • Eenvoudige maar uitgebreide bediening
  • Hoogstaande kwaliteit

Edilkamin Pelletkachel bij Elite-Fire

Op zoek naar een Edilkamin Pelletkachel? Bij Elite Fire bent u aan het juiste adres. Online, maar ook in onze showroom bieden wij een uitgebreid assortiment aan Edilkamin pelletkachels. Ze vallen op door hun fraaie designs en uiteraard de sfeer en warmte die de pelletkachels met zich meebrengen. Ontdek online alle modellen en kom erachter welke voldoet aan uw wensen.

Wij helpen u met het instaleren van de pelletkachel en geven u graag alle benodigde tips op het gebied van gebruik en onderhoud om u de beste ervaring te kunnen bieden met uw neiuwe pelletkachel.
Heeft u vragen neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. Een van onze experts helpt u graag verder.

 


Blijf op de hoogte van onze promoties