Home KacheltypesPelletkachel met kanalisatie

Pelletkachel met kanalisatie

Een pelletkachel met kanalisatie wil zeggen dat er extra kanalen voorzien zijn om de warme lucht in ruimtes te verspreiden. Sommige pelletkachels op kanalisatie laten enkel toe om aanpalende ruimtes te verwarmen, terwijl anderen het mogelijk maken om een ruimte tot 15m ver te verwarmen. Het is een makkelijke en vooral voordelige manier om de warmte op meerdere plaatsen te krijgen. Het is een goedkopere oplossing dan een pelletkachel op Centrale verwarming én makkelijker om af te werken.


Een aanpalende ruimte verwarmen

Een ruimte kortbij, of een aanpalende ruimte kan makkelijk verwarmt worden door een pelletkachel met kanalisatie. Langs de achterzijde of flanken van de kachel zullen er dan extra ventilatiegaten voorzien worden. Hierop wordt een buis aangesloten zodat de warmte makkelijk en snel getransporteerd word naar de ruimte.


Bepaal zelf welke ruimtes je verwarmt

Wil je graag zelf bepalen welke ruimtes je verwarmt? Dan kies je best voor een pelletkachel met kanalisatie waarmee je de aparte ventilatoren of warmtestromen kan regelen. Zo kies je zelf hoeveel kracht hij voor Ruimte A / B & C moet geven.

  • Makkelijke warmteregeling
  • Verwarm ruimtes tot 15m

Blijf op de hoogte van onze promoties