Home MerkenLa Nordica - ExtraFlame
La Nordica - ExtraFlame
La Nordica - ExtraFlame

La Nordica - ExtraFlame

Een leven gewijd aan verwarming.

De groep La Nordica – Extraflame staat voor wat een winnende combinatie is in noordoost Italië : passie en hard werken. De constante Innovatie- en onderzoeksactiviteiten van hun producten binnen een eerder 'traditionele' sector van deze industriële groep werd bekroond met een aanzienlijke toename van de aandelenmarkt en de verdeling van hun producten in 20 landen.


Sinds 1967

Geboren in 1967, is de groep geconfronteerd, in de loop der jaren tot een aanzienlijke verhoging en ontwikkeling van eenvoudige kachel producten tot hoog-technologisch, geschikt voor alle smaken en alle vereisten.
We praten over kachels voor hout of pellets, uiterst moderne, klassieke en rustieke, fornuis met oven, houtkachels met kookplaten, openhaarden, ketels, maar ook het perfectioneren van volledige systemen die kunnen worden gebruikt voor verwarmingsinstallaties (thermoproduits) die kunnen worden aangesloten op bestaande radiators. Alle producten zijn conform op het gebied van de naleving van de emissienormen en CE certificaten, met de toevoeging van internationale certificeringen die zelfs nog strenger zijn dan van andere Italiaanse collega's.


20 jaar ervaring

Na ongeveer 20 jaar ervaring in de sector van elektrische verwarming, heeft EXTRAFLAME S.p.A. zich gespecialiseerd in het ontwerp de ontwikkeling en productie van Pellet kachels. Het ontwerpen van innovatieve systemen van verwarming op een functionele, economische en milieu respecterende manier Dit maakt dat hij hierin marktleider is. Wij hebben onlangs, een nieuwe industriële afdeling opgestart voor de ontwikkeling en de technologie van thermische zonnepanelen, een technologisch systeem geoptimaliseerd voor zowel de verwarming van het huis als voor het sanitair warm water. Dit als alternatief voor de traditionele levering van gas en diesel brandstof.


Blijf op de hoogte van onze promoties