Home MerkenHarman
Harman
Harman

Harman

In 1979 was Dane Harman vastberaden om de verwarmingsfactuur van zijn familie voorgoed omlaag te halen. Als ervaren lasser met een oog voor architectuur ontwierp Dane een houtkachel om zijn huis te verwarmen. De kachel werkte zo goed dat de buren hem vroegen om ook één voor hen te produceren. Dane ging hiermee akkoord en vond zichzelf snel overwelmd met orders! Hij was zijn garage snel ontgroeid en kon de productie ervan niet bijhouden. De stijgende vraag naar zijn product dreef hem om Harman Stove Company op te richten.


Technologie uit de VS

Harman is gevestigd in Halifax, Pennsylvania, Verenigde Staten. Het bedrijf produceert en ontwierp meer dan 36 kachels, inbouwkachels en haarden op hout, kolen, pellets, mais en andere alternatieve biomassa brandstoffen. Het bedrijf heeft verschillende patenten en award-winnende technologieën.


Gebouwd naar een standaard

Kracht, simpel en makkelijk. Al meer dan 30 jaar bouwt Harman aan een reputatie om U tegen te zeggen. Betrouwbare kachels die ongeëvenaard zijn in de industrie, gesteund door opmerkelijke kracht en innovatie. De warmte van een Harman pelletkachel is niet te onderschatten én het oog voor detail is opmerkelijk en uniek. Grote warmte-afgifte heeft Harman steeds nauw aan het hart gelegen. Zij hebben award-winnende technolgie in hun kachels en kunnen werkelijk bijna elk type pellet verbranden. Harman is "gebouwd naar een standaard, niet naar een prijs" dat is hun belofte.


PelletPro™ systeem

Het gepatenteerde PelletPro™ systeem maakt het mogelijk om bijna elke soort pellets te verbranden met maximale warmte en efficiëntie. Een bodemgevoed systeem zorgt ervoor dat elke pellet compleet verbrand wordt en laat toe om 24-uur te verwarmen en steeds binnen de 1°c van de ingestelde temperatuur.


ESP-Technologie

Exhaust Sensing Probe: Die ervoor zorgt dat een Harman pelletkachel heel precies verwarmt tot 1°celcius nauwkeurig.


Blijf op de hoogte van onze promoties