Home MerkenNordic Fire
Nordic Fire
Nordic Fire

Nordic Fire

Nordic Fire is een Nederlands bedrijf dat cv houtkachels, houtkachels en pelletkachels ontwikkelt, produceert en verkoopt via een dealernetwerk in zowel Nederland, Duitsland en België. Nordic Fire richt zich op de ontwikkeling van hoogwaardige kwaliteitskachels.


Nordic Fire pelletkachel als hoogwaardige kwaliteitskachel

Nordic Fire pelletkachels komen van een Nederlands bedrijf en is het bestverkochte merk pelletkachels in Nederland. Nordic Fire staat bekend om het leveren van hoogwaardige kwaliteitskachels die voldoen aan de hoge eisen van de consument. Met moderne en gepatenteerde technologieën hebben sommige van deze pelletkachels van Nordic Fire vol-automatische-reiniging en geven ze de mooiste vlammen. Ze hebben ook een mooi uitgebreid assortiment en staan met hun moderne technologieën garant voor aangenaam stoken op pellets.

De mooiste vlam met een Nordic Fire pelletkachel van Elite-Fire

Nordic Fire heeft een bijzondere en gepatenteerde verbrandingstechniek die zorgt voor een mooi en rustig vuurbeeld. Ook kunnen de vlammen groter worden dan bij andere verbrandingstechnieken. Dit is de nieuwe standaard voor alle Nordic Fire pelletkachels. Andere voordelen van deze bijzondere verbrandingstechniek is dat de branderbak nooit verstopt raakt en zichzelf reinigt bij de start en uitschakeling. Een mooi bijkomend voordeel hiervan is dat u hierdoor de aslade maar eens per maand hoeft te reinigen.

Een Nordic Fire pelletkachel voor iedereen

Elite-Fire biedt een groot aanbod aan verschillende Nordic Fire pelletkachels. Met verschillende inbouw en vrijstaande opties in mooie designs is de kans zeer groot dat er een tussen zit die bij u past. Moeite met kiezen? Bekijk de nordic fire ilvar 7 en nordic fire isotta. Twee populaire modellen met veel moderne technologische voordelen. Mocht u nog twijfelen of vragen hebben, helpen wij u graag verder. Bel ons gerust of kijk bij onze veel gestelde vragen.

Nordic Fire pelletkachel kopen bij Elite-Fire

Wilt u een Nordic Fire pelletkachel kopen? Dan bent u bij Elite-Fire aan het juiste adres. Elite-Fire biedt het grootste aanbod in België en door onze uitmuntende service beveelt 94% ons aan. We zijn coulant met de garantieregeling bij Nordic Fire pelletkachels. Doordat Nordic Fire streeft naar tevreden klanten kunnen we maar liefst 5 jaar garantie bieden op de kachels van Nordic Fire.


De Beste van Nederland

Nordic Fire is de best verkochte pelletkachel in Nederland. Onze kritische noorderburen staan bekend om het leveren van kwaliteitsvolle producten die aan de hoge eisen van consumenten voldoen. Nordic Fire heeft ervoor gekozen om een mooi assortiment uit te bouwen met moderne technologiën garant staan voor aangenaam stoken op pellets.  


Een prachtige vlam

Dankzij de gepatenteerde verbrandingstechniek, waarbij de luchttoevoer boven het vuur uitkomt, ontstaat er een veel mooier en rustiger vuurbeeld. Bovendien zijn de vlammen ook nog eens groter. Deze nieuwe verbrandingstechniek is standaard in alle nieuwe Nordic Fire pelletkachels.

Een ander voordeel van deze gepatenteerde verbrandingstechniek is dat de branderbak nooit meer verstopt raakt. Deze reinigt zichzelf zowel bij de start als uitschakeling van de pelletkachel. U kunt hierdoor wel een maand blijven stoken zonder de aslade te reinigen.


5 Jaar garantie

Nordic Fire streeft naar tevreden klanten waarbij we ook met de garantieregeling coulant zijn.  Niet voor niets geven we voor de houtkachels, ook de CV modellen, maar liefst 5 jaar garantie. Op deze manier kunt u jarenlang zorgenloos stoken.

Voor elke type haard zijn er garantie regelingen van toepassing waarbij precies is aangegeven wat wel en niet onder de garantie valt. De regeling is zo duidelijk mogelijk weergegeven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan indien er ondanks al onze zorg toch een mogelijk probleem zal ontstaan.

 

Garantieregeling Nordic Fire


Blijf op de hoogte van onze promoties