Home MerkenNordic Fire
Nordic Fire
Nordic Fire

Nordic Fire

Nordic Fire is een Nederlands bedrijf dat cv houtkachels, houtkachels en pelletkachels ontwikkelt, produceert en verkoopt via een dealernetwerk in zowel Nederland, Duitsland en België. Nordic Fire richt zich op de ontwikkeling van hoogwaardige kwaliteitskachels.


De Beste van Nederland

Nordic Fire is de best verkochte pelletkachel in Nederland. Onze kritische noorderburen staan bekend om het leveren van kwaliteitsvolle producten die aan de hoge eisen van consumenten voldoen. Nordic Fire heeft ervoor gekozen om een mooi assortiment uit te bouwen met moderne technologiën garant staan voor aangenaam stoken op pellets.  


Een prachtige vlam

Dankzij de gepatenteerde verbrandingstechniek, waarbij de luchttoevoer boven het vuur uitkomt, ontstaat er een veel mooier en rustiger vuurbeeld. Bovendien zijn de vlammen ook nog eens groter. Deze nieuwe verbrandingstechniek is standaard in alle nieuwe Nordic Fire pelletkachels.

Een ander voordeel van deze gepatenteerde verbrandingstechniek is dat de branderbak nooit meer verstopt raakt. Deze reinigt zichzelf zowel bij de start als uitschakeling van de pelletkachel. U kunt hierdoor wel een maand blijven stoken zonder de aslade te reinigen.


5 Jaar garantie

Nordic Fire streeft naar tevreden klanten waarbij we ook met de garantieregeling coulant zijn.  Niet voor niets geven we voor de houtkachels, ook de CV modellen, maar liefst 5 jaar garantie. Op deze manier kunt u jarenlang zorgenloos stoken.

Voor elke type haard zijn er garantie regelingen van toepassing waarbij precies is aangegeven wat wel en niet onder de garantie valt. De regeling is zo duidelijk mogelijk weergegeven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan indien er ondanks al onze zorg toch een mogelijk probleem zal ontstaan.

 

Garantieregeling Nordic Fire


Blijf op de hoogte van onze promoties