Home PelletkachelsMCZ Musa AirMatic power - Zilver

MCZ Musa AirMatic power Zilver

De MCZ Musa ( Comfort Air ) AirMatic Power is een pelletkachel met groot vermogen van 14kw, geschikt voor kanalisatie, en speciaal ontworpen voor optimaal gebruiksgemak.

wat is dit?
B57 x D55 x H112
14 kWh
91%
Op bestelling

MCZ:Musa AirMatic power Zilver Pelletkachel met kanalisatie - zilver

De MCZ Musa Comfort Air Power is een echte topper onder de MCZ kachels. Deze hoogperformante pelletkachel is uitgerust met de recentste technologieën zoals een borstelloze wormwielmotor, een Quick Start gloeikaars en bediening via Maestro. Dit laatste laat toe om via wifi met uw smartphone of tablet de kachel te regelen. Start de kachel van op het werk en kom thuis in een gezellige warmte. Verder is de kachel voorzien van een luchtdichte brandkamer en kan de gedwongen ventilatie worden uitgezet voor een uiterst stille werking.
De Comfort Air beschikt over 3 afzonderlijk regelbare ventilatoren zodat 2 extra ruimtes kunnen verwarmd worden via kanalisatie.
De Musa heeft een zwart stalen voorzijde, afgewerkt met zijpanelen naar keuze in bordeaux, wit, zwart of zilver.
Het nieuwe AirMatic systeem bestaat uit een zelfreinigende brandpot met een kam mechanisme voor een effectieve werking. Een afzonderlijke borstelloze motor en speciale elektronica regelen de reiniging volgens een vaste cyclus of in geval er een verstopping wordt gedetecteerd. De kachel kan een week branden zonder dat de aslade hoeft geledigd te worden. De AirMatic is beschikbaar voor de “power” modellen van 14kw (Musa/Club/Suite) met achteraansluiting.
Tot slot nog de vermelding dat de kachel een Ecolabel A+ heeft en reeds voldoet aan de EcoDesign 2022 regulering.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties