Home KacheltypesVrijstaande pelletkachels

Vrijstaande pelletkachels

Vrijstaande pelletkachels met luchtventilatie zijn kachels die je overal kan plaatsen, je hebt er geen schouw voor nodig. Er zijn modellen beschikbaar van 4,5kw tot 14,5kw. Deze kachels worden ook wel "AIR-pelletkachels" genoemd. Pelletkachels met luchtventilatie hebben steeds een warmtewisselaar om de warmte te verspreiden in de ruimte.


Een nieuwe vorm van verwarmen

Een pelletkachel is een relatief nieuwe soort van verwarming. Wij verkopen al 10 jaar pelletkachels aan particulieren. In landen zoals USA, Oostenrijk, Finland, Duitsland enz... zijn zij alreeds talrijker beschikbaar als hoofdverwarming. Door de lage stookkost, makkelijke reiniging en milieuvriendelijkheid wordt het steeds meer de Go-to om te verwarmen.

  • Een pelletkachel op luchtventilatie kan makkelijk en efficiënt een ruimte verwarmen omdat de lucht snel verspreid wordt.
  • Een schouw is niet vereist, heeft u geen bestaande schouw dan kan er makkelijk een rookgasafvoer worden aangemaakt. Zo kan de pelletkachel in vele ruimtes ingezet worden.
  • Bij Elite-Fire heeft u keuze uit meer dan 150 verschillende toestellen, naast verschillende uitvoeringen zijn er vaak ook meerdere kleuren beschikbaar.

 


Blijf op de hoogte van onze promoties