Home KacheltypesInbouw pelletkachel

Inbouw pelletkachel

Een inbouw-pelletkachel is een pelletkachel die ontwikkeld is om, in de meeste gevallen zonder noemenswaardige aanpassingswerken, in een bestaande openhaard of haardopening te plaatsen. De aansluiting van de inbouw pelletkachel gebeurt via de binnenzijde van de haard. Zo is het perfect mogelijk om uw sierschouw te behouden en toch te genieten van het comfort van een inbouw pelletkachel. Een inbouw pelletkachel kan ook probleemloos geplaatst worden in een nieuwbouw of gerenoveerde woning.


Inbouw pelletkachel kopen bij Elite Fire

Waarom een inbouw pelletkachel?

Pelletkachels zijn de laatste jaren een grote trend aan het worden aangezien de stookkosten laag zijn en het rendement hoog. Wil je de kachel echter mooi afgewerkt hebben binnen je woning dan ga je als snel richting een inbouw pelletkachel. Inbouw pelletkachels komen in de meest moderne vormen zodat er een geschikte pelletkachel is voor iedere woning. De gebruiksvriendelijkheid van pelletkachels is ook erg hoog, de pelletkachels beschikken immers over een elektrische ontsteking. Door gebruik te maken van de elektrische ontsteking kun je op een veilige manier volautomatisch de pellets ontbranden. Leeg hierna simpelweg het asbakje en vul de pellets bij om extra te stoken. Inbouw pelletkachels staan bekend om veiligheid, zuinigheid en moderniteit.

Lees hier meer over de voordelen van een inbouw pelletkachel.

Moderne en klassieke inbouw pelletkachels

Elite-Fire heeft een veelzijdig aanbod aan inbouw pelletkachels. De hoge kwaliteit inbouw pelletkachels komen in alle soorten en maten. Of u nu van een moderne look of een klassieke look houdt, Elite-Fire heeft de perfecte inbouwkachel voor u. Alle pelletkachels van Elite-Fire zijn enorm duurzaam met daardoor lage stookkosten en hebben een lange levensduur. Kies het model dat bij uw woning past en we bieden je graag advies over onderhoud en levering. Hiernaast worden de meeste inbouw pelletkachels geleverd met een afstandsbediening. Hierdoor kunt u vanaf elke plek in uw woning de warmte controleren.

Waarom een inbouw pelletkachel kopen bij Elite-Fire

Elite-Fire heeft een groot aanbod aan pelletkachels en beschikt over meer dan 15 jaar ervaring in pelletkachels. Door dit specialisme bieden we niet alleen pelletkachels aan maar zorgen wij ook voor de inbouw en de onderhoud van onze producten.

Elite-Fire heeft een aanbod wat onder andere bestaat uit Eva-Calòr pelletkachels, Edilkamin pelletkachels, Nordic Fire pelletkachels en meer merken die garant staan voor een goede kwaliteit. 

Elite-Fire heeft een groot aantal verschillende type hout pelletkachels. Zo kunt u naast de inbouw pelletkachel ook kiezen voor een hybride kachel of een cv pelletkachel.

Bent u nog aan het twijfelen over welke pelletkachel geschikt is voor uw woning? Neem dan snel contact met ons op (03 776 92 44) of neem een kijkje in onze showroom. Onze experts helpen je graag verder!


Eenvoudig als nieuwe constructie.

Een inbouwpelletkachel kan vaak ook op een voet geplaatst worden. Zo kan u de wand/schouw zelf afwerken naar believen. 

  • Makkelijk installeren
  • Aangepast aan uw interieur
  • Geen bestaande schouw nodig

Makkelijk als inzet in bestaande schouw.

Een inbouw pelletkachel kan meestal makkelijk geplaatst worden in bestaande haardopeningen. Het kan zijn dat er een minimum aan kap- of breekwerk nodig is.

  • Veel keuze qua afmetingen bij Elite-Fire
  • Vervang je oude haard door een moderne pelletkachel
  • Bestaande schouw kan gebruikt worden

Blijf op de hoogte van onze promoties