Home PelletkachelsMCZ Ray - Speksteen

MCZ Ray Speksteen

Met een diepte van slechts 28,6 cm is de Ray de ideale kachel voor smalle ruimtes. Deze zwarte stalen kachel is bekleed met een modern front in speksteen of keramiek, verkrijgbaar in de kleuren wit, bordeaux of zwart.

wat is dit?
B88 x D28 x H113
8 kWh

Kleuren

Op bestelling

MCZ:Ray Speksteen Pelletkachel met kanalisatie - speksteen

Dit toestel kan, behalve de ruimte waar hij staat, nog een tweede ruimte verwarmen. De Ray kan zowel met achter- als  bovenuitgang worden aangesloten. 
Dankzij een nieuwe keramische bougie verschijnt de vlam in minder dan drie minuten, met een vermindering van 40% van de ontstekingstijden en bijgevolg van het elektriciteitsverbruik.
Met de functie No-Air kunt u de geforceerde ventilatie in de kachel verminderen of volledig uitsluiten, zodat u verzekerd bent van maximale stilte met alle voordelen van warmte die door natuurlijke convectie in de kamer wordt verspreid.
Dankzij een perfect afgesloten verbrandingskamer verbruikt de Ray de zuurstof die uitsluitend van buitenaf is opgenomen, wat zorgt voor een lager verbruik en perfect thermisch comfort in moderne huizen zonder risico op rookuitstoot in de kamer.
Deze kachel is uitgerust met de Maestro-technologie voor een eenvoudiger en meer intuïtief gebruik. Via de ingebouwde dubbele Wi-Fi-module communiceert de kachel met uw smartphone en verbeteren de prestaties van de kachel die altijd perfect blijft werken, zelfs in niet-ideale omstandigheden. Het enige dat u hoeft te doen, is de app op uw mobiele telefoon of tablet installeren, zodat u het zowel thuis als onderweg kunt gebruiken.

Als alternatief voor het gebruik van uw smartphone is een optionele afstandsbediening beschikbaar, met de app al reeds geïnstalleerd. Een optioneel digitaal bedieningspaneel (plug & play-technologie) is ook beschikbaar, dat aan de muur kan worden bevestigd.

 

De MCZ Ray is een smalle kachel met een breed spectrum aan vooruitstrevende technieken.
Het strakke design en de afwerking in speksteen of keramiek zorgen voor een opvallende verschijning.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties