Home MerkenCadel
Cadel
Cadel

Cadel

Voor Cadel betekent “thuis” een verwelkomende plaats waar warmte niet enkel een fysiek gevoel is, maar ook synoniem staat voor degene die u liefhebt en gastvrijheid. Daarom stelt het bedrijf alles op alles om een kachel te maken die zowel huizen als harten verwarmd. Een passie voor kwaliteit, die gestart is in 1949 met Umberto Cadel, werd doorgegeven van generatie op generatie. Zo ontwerpen zij steeds producten met een innovatief ontwerp en top-technolgie. Bij Cadel is het een traditie om passie uit hun werk te halen, door alledaagse uitdagingen te overkomen en de klant een ecologische, economische en technologische kachel af te leveren die bovenal een hart heeft.


Cadel Pelletkachel

Bent u op zoek naar een Cadel pelletkachel, dan bent u al goed op weg. Bij Elite Fire bieden we een ruim aanbod als het gaat om pelletkachels, zo ook van het merk Cadel. De Cadel pelletkachels zijn mooi vormgegeven en zullen zeker van toegevoegde waarde zijn in uw woning, zowel qua uitstraling, sfeer, maar uiteraard ook de warmte die het afgeeft.

Cadel pelletkachel in diverse kleuren en stijlen

Als u kiest voor een Cadel pelletkachel, dan kiest u voor een pelletkachel met een fraai design. Zo kunt u ze herkennen aan de strakke lijnen en zijn ze vaak verkrijgbaar in meerdere kleuren. Past bijvoorbeeld een zwarte pelletkachel, of juist een witte of rode variant beter bij uw interieur, de keuze is aan u.

Gaat u voor een Cadel pelletkachel, dan heeft u bijna altijd te maken met een vrijstaande pelletkachel. Deze pelletkachels werken met een luchtventilatie waarmee ze de warmte goed weten te verspreiden over de ruimte. het voordeel is dat u hiermee helemaal zelf kunt bepalen waar u de Cadel pelletkachel gaat plaatsen. Daarnaast zijn er ook een paar pelletkachels die werken met kanalisatie. Kies zelf het gewenste model!

Cadel pelletkachel kopen bij Elite Fire

Zit er een Cadel pelletkachel tussen waar u naar op zoek bent? Bij Elite Fire bieden we een ruim assortiment aan pelletkachels die u online, maar ook bij ons in de showroom kunt bezichtigen. Zo kunt u vrijblijvend online meer informatie aanvragen, maar bent u ook van harte welkom om langs te komen. We vertellen u graag meer over de verschillende modellen, het plaatsen en het onderhoud.


Blijf op de hoogte van onze promoties