Home Onderhoud

Onderhoud van uw pelletkachel.

Laat uw pelletkachel jaarlijks controleren door een professionele installateur. 
Hierdoor geniet je steeds van een prachtige verbranding, optimaal rendement, een langere levensduur, en een goede en veilige werking.


onderhoud pelletkachel

Onze onderhoudsplanning zit momenteel volzet

Tijdens de kille wintermaanden proberen we zoveel mogelijk klanten van de kou te vrijwaren met de installatie van hun pelletkachel of met het uitvoeren van de zeer dringende herstellingen. Omdat we hier prioriteit aan geven blijft er voor onze technische ploegen helaas geen tijd meer over voor het reinigen van pelletkachels in de periode van november t.e.m. maart.

De kachelfabrikanten eisen om, na het einde van elk stookseizoen, een groot onderhoud te laten uitvoeren door een gekwalificeerd technieker. Jammer genoeg contacteren de meeste klanten ons vóór het begin van het nieuwe stookseizoen zodat we noodgedwongen een winterstop moeten invoeren om installaties en herstellingen te kunnen realiseren. Reserveer daarom al vanaf maart of april uw plaatsje tijdens de zomer. Elk jaar proberen we onze klanten te stimuleren om het onderhoud in de zomerperiode te laten uitvoeren. U wordt dan niet alleen sneller geholpen, het is ook nog eens een stuk voordeliger; u betaalt dan € 128 i.p.v. € 168.  Wees er snel bij want de korting geldt enkel zolang er plaats is op de zomerplanning.

Wenst u toch dringend een onderhoud dan raden wij aan om het internet te raadplegen, met als zoekterm "onderhoud pelletkachel" + het merk van uw kachel, om een geschikt extern bedrijf te vinden.

 

 

Onderwerp:
Naam:
Voornaam:
E-mail:
Telefoon:
Uw bericht

Blijf op de hoogte van onze promoties