Onze winkel is terug open! Om uw veiligheid en die van onze medewerkers te garanderen, draagt iedere medewerker in de toonzaal een mondmasker en handschoenen, en werden er vloermarkeringen en plexiglas aangebracht.
Home Onderhoud

Onderhoud van uw pelletkachel.

Laat uw pelletkachel jaarlijks controleren door een professionele installateur. 
Hierdoor geniet je steeds van een prachtige verbranding, optimaal rendement, een langere levensduur, en een goede en veilige werking.


onderhoud pelletkachel

Onze onderhoudsplanning is momenteel volzet

Tijdens de kille wintermaanden proberen we zoveel mogelijk klanten van de kou te vrijwaren met de installatie van hun pelletkachel of met het uitvoeren van zeer dringende herstellingen. Omdat we hier prioriteit aan geven blijft er voor onze technische ploegen helaas geen tijd meer over voor het reinigen van pelletkachels in de periode van november t.e.m. maart.

De kachelfabrikanten eisen om, na het einde van elk stookseizoen, een groot onderhoud te laten uitvoeren door een gekwalificeerd technieker. Jammer genoeg contacteren de meeste klanten ons vóór het begin van het nieuwe stookseizoen zodat we noodgedwongen een winterstop moeten invoeren om installaties en herstellingen te kunnen realiseren. Reserveer daarom al vanaf maart of april uw plaatsje tijdens de zomer. Elk jaar proberen we onze klanten te stimuleren om het onderhoud in de zomerperiode te laten uitvoeren. U wordt dan niet alleen sneller geholpen, het is ook nog eens een stuk voordeliger; u betaalt dan € 128 i.p.v. € 168.  Wees er snel bij want de korting geldt enkel zolang er plaats is op de zomerplanning.

Wenst u toch dringend een onderhoud, dan kan u ons contacteren en geven wij uw gegevens door aan een bevriende collega-handelaar die in het hoog-seizoen bijspringt om onze planning te verlichten.

 

 

Onderwerp:
Naam:
Voornaam:
E-mail:
Telefoon:
Uw bericht

Blijf op de hoogte van onze promoties