Home PelletkachelsMCZ Loop - Zwart

MCZ Loop Zwart

De Loop is een compacte ronde kachel, ideaal om te plaatsen in een beperkte ruimte of een hoek.

wat is dit?
B54 x D55 x H107
8.1 kWh

Kleuren

Op bestelling

MCZ:Loop Zwart Vrijstaande pelletkachels - zwart

Het deksel en de voorzijde zijn vervaardigd uit gietijzer, de zijkanten uit staal in de kleuren zwart of zilver. Bijvullen van de pellets is makkelijk doordat het deksel naar voren kan verschuiven. Dit zelfreinigende toestel heeft een vermogen, krachtig genoeg voor de gemiddelde woonkamer. De vlammen zijn via de glazen ruit prima te zien wat zorgt voor extra sfeer in huis.
Met de functie No-Air kunt u de geforceerde ventilatie in de kachel verminderen of volledig uitsluiten,zodat u verzekerd bent van maximale stilte met alle voordelen van warmte die door natuurlijke convectie in de kamer wordt verspreid.
Dankzij een perfect afgesloten verbrandingskamer verbruikt de Loop de zuurstof die uitsluitend van buitenaf is opgenomen, wat zorgt voor een lager verbruik en perfect thermisch comfort in moderne huizen zonder risico op rookuitstoot in de kamer.
Deze kachel is uitgerust met de Maestro-technologie voor een eenvoudiger en meer intuïtief gebruik. Via de ingebouwde dubbele Wi-Fi-module communiceert de kachel met uw smartphone en verbeteren de prestaties van de kachel die altijd perfect blijft werken, zelfs in niet-ideale omstandigheden. Het enige dat u hoeft te doen, is de app op uw mobiele telefoon of tablet installeren, zodat u het zowel thuis als onderweg kunt gebruiken.

 

De Loop is een vrijstaande pelletkachel die qua uitstraling past in vrijwel elk interieur en zelfs in de hoek van de ruimte kan geplaatst worden. De pelletkachel is makkelijk te bedienen via smartphone of tablet of eventueel via een optionele afstandsbediening.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties