Home PelletkachelsMCZ Cute - Zwart

MCZ Cute Zwart

Op zoek naar een compacte maar toch performante pelletkachel? Dan is de Cute zeker een geschikte kandidaat. Met zijn beperkte afmetingen en centrale achter- of bovenaansluiting (Ø 100 mm) is hij ook ideaal voor plaatsing onder een schouw. De brede branderpot zorgt voor een groter en aangenamer vlammenbeeld, de convectieventilator kan uitgeschakeld worden voor een stillere werking. Uitvoering in staal zwart.

wat is dit?
B60 x D55 x H80
8 kWh
90.50%

Kleuren

Direct leverbaar

MCZ:Cute Zwart Pelletkachel geluidsarm - zwart

Uitschakelbare ventilatie

De No-Air functie laat u toe om de geforceerde ventilatie volledig stop te zetten binnenin de kachel. Zo verzekerd de MCZ Thema u van een maximum aan stilte en alle voordelen van natuurlijke convectiewarmte.

Makkelijk in gebruik

Deze kachel kan makkelijk bediend worden door middel van een afstandsbediening. Deze afstandsbediening heeft een aantal knoppen en een hele hoop functies. Naast de dagelijkse en wekelijks programmering kan u ook verschillende temperaturen instellen doorheen de dag. Aangezien de temperatuur door de kachel gemeten word op de plaats waar de afstandsbediening aanwezig is bied ze u een hoog comfort-niveau.

Ook te gebruiken met smartphone en tablet

Via een speciale app van MCZ kan je de kachel volledig besturen, beheren en programmeren met je smartphone of tablet. 100% comfort zowel binnen – als buitenshuis. Voor deze besturing heb je een aparte accesoire-kit nodig zodat de kachel via wifi kan functioneren.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties