Home MerkenAustroflamm
Austroflamm
Austroflamm

Austroflamm

Het mooiste vuur - slechts één druk op de knop.

De Oostenrijkse firma Austroflamm produceert moderne, design houtkachels met een zeer hoog rendement en extreem lage co-emissies in alle mogelijke prijsklassen. Brandtechnisch zijn ze de top van de markt!


Echte vlammen

De argumenten pro het gebruik van houtpellets wegen zwaar doot: lage stookkosten, een hernieuwbare (onuitputtlelijke) brandstof en een bijzonder hoog gebruiksgemak vergeleken met houtblokken.

Maar helaas is de vlam van de meeste pelletkachels op de markt eerder klein en nerveus, ontaantrekkelijk. Austroflamm hecht echter prioritair belang aan een mooi vlammenbeeld, iets wat we reeds 30 jaar bewijzen met onze houtkachels en -haarden.

We zijn de uitdagen aangegaan om ook een stabiele en hoge vlam in onze volledig geautomatiseerde pelletkachels te creëren, een ware streling voor het oog. Hoogstwaarschijnlijk het meest bewonderenswaardige vlammenbeeld op de pelletmarkt.

 

Écht Stil

Een intelligente en doordachte techniek zorgt ervoor dat onze pelletkachels op een bijzonder stille manier kunnne functioneren. We lieten niets aan het toeval over, zodat geen enkle geluid uw gezellige avond bij het haardvuur kan verstoren.

 

Écht Schoon

Uiteraard voldoen onze pelletkachels aan alle Europese normen. Sterker nog: de vervranding is dusdanig schoon dat onze toestellen de verplichte normen zelf overstijgen. En wat nog beter is: de ruit blijft ook echt schoon, waardoor u geniet van minder onderhoud en meer vlammen.

Onze pelletkachels zijn standaard uitgerust met een aansluiting voor externe luchttoevoer, onafhankelijk van de lucht in de ruimte. Een zeer belangrijke eigenschap voor sterk geïsoleerde en mechanisch geventileerde woningen.

Om het nog wat makkelijker te maken, zijn onze pelletkachels ook uitgerust met een zelfreinigend programma - nog minder onderhoud voor u!


Xtra Technologie

Wat deze kachels extra bijzonder maakt is de Xtra technologie: binnenin de kachel zitten accumulatiestenen die ervoor zorgen dat de kachel na het stoken nog gemiddeld 8 uur stralingswarmte geeft!


Blijf op de hoogte van onze promoties