Home MerkenAustroflamm
Austroflamm
Austroflamm

Austroflamm

Het mooiste vuur - slechts één druk op de knop.

De Oostenrijkse firma Austroflamm produceert moderne, design houtkachels met een zeer hoog rendement en extreem lage co-emissies in alle mogelijke prijsklassen. Brandtechnisch zijn ze de top van de markt!


Austroflamm pelletkachels kopen bij Elite Fire

Indien u op zoek bent naar een Austroflamm pelletkachel dan bent u bij een Elite-Fire aan het juiste adres. Onze showroom toont het complete assortiment Austroflamm pelletkachels en vele alle merken pelletkachels. Veel Austroflamm pelletkachels zijn te bewonderen en wij geven u hier graag meer informatie over. Bel met ons of uw type Austroflamm pellet nog beschikbaar is of dat u dit type Austroflamm houtkachel brandend kunt zien bij ons. De Austroflamm pelletkachels van Elite-Fire worden geleverd tegen een zeer concurrerende prijs.

Hoge kwaliteit Austroflamm pellet

Bij het uitzoeken van de juiste pelletkachel zijn er verschillende dingen die een rol kunnen spelen. Naast de prijs zijn natuurlijk ook zaken als de kwaliteit, het uiterlijk, capaciteit, betrouwbaarheid, garantievoorwaarden, gebruikersgemak van belang. Onze deskundigen Austroflamm pelletkachels zijn graag uw gids in kachelland. Natuurlijk is een Austroflamm houtkachel gebaseerd op gedegen deskundig advies en deze moet ook perfect in uw woning passen. Een pelletkachel moet immers naast zijn functionaliteit ook een meerwaarde zijn voor de aankleding van uw woning.  Elite-Fire denkt met u mee in al deze zaken. U koopt immers geen Austroflamm pelletkachel voor een periode van een maand maar u wil hier over 10 jaar nog plezier aan beleven. Wij streven naar de juiste prijs kwaliteit verhouding, zodat onze klanten met een lach de showroom weer uitgaan. Omdat geen één pelletkachel hetzelfde is staan wij u graag te woord met een uitgebreid advies over de beste Austroflamm pelletkachel naar uw wensen.

Austroflamm pelletkachels staan bekend om hun hoge kwaliteit

De Austroflamm pellet staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding. Hierdoor voldoet de Austroflamm houtkachel in alle opzichten aan de huidig gestelde milieu eisen. Het aanschaffen van een Austroflamm pelletkachel scheelt een hoop in stookkosten en realiseert u dus een besparing op de energie nota. Austroflamm is uiteraard leverbaar in verschillende afmetingen. Wij kunnen ieder type bij u thuis installeren. Elite-Fire heeft veel ervaring met Austroflamm houtkachel. Door de duizenden haarden, houtkachels en schouwen die jaarlijks door Elite-Fire  geplaatst worden kunnen onze specialisten ook bij u thuis kwaliteit en vakmanschap garanderen. Vanwege het hoge rendement en een uitstekende verhouding tussen de afmeting en capaciteit, creëert u met een Austroflamm houtkachel een warme huiselijke sfeer.

Elite-Fire is al sinds 2005 de pelletkachel-specialist. Bij ons vindt u meer dan 160 verschillende kachels in de showroom, waaronder een groot aanbod Austroflamm kachels. Naast uw pelletkachel verzorgen wij ook het onderhoud aan uw pelletkachels en kan u bij ons verschillende soorten pellets en accessoires aankopen.

 


De echte vlammen van Austroflamm

De argumenten pro het gebruik van houtpellets wegen zwaar doot: lage stookkosten, een hernieuwbare (onuitputtlelijke) brandstof en een bijzonder hoog gebruiksgemak vergeleken met houtblokken.

Maar helaas is de vlam van de meeste pelletkachels op de markt eerder klein en nerveus, ontaantrekkelijk. Austroflamm hecht echter prioritair belang aan een mooi vlammenbeeld, iets wat we reeds 30 jaar bewijzen met onze houtkachels en -haarden.

We zijn de uitdagen aangegaan om ook een stabiele en hoge vlam in onze volledig geautomatiseerde pelletkachels te creëren, een ware streling voor het oog. Hoogstwaarschijnlijk het meest bewonderenswaardige vlammenbeeld op de pelletmarkt.

 

Écht Stil

Een intelligente en doordachte techniek zorgt ervoor dat onze pelletkachels op een bijzonder stille manier kunnne functioneren. We lieten niets aan het toeval over, zodat geen enkle geluid uw gezellige avond bij het haardvuur kan verstoren. Bekijk hier onze geluidsarme pelletkachels

 

Écht Schoon

Uiteraard voldoen onze pelletkachels aan alle Europese normen. Sterker nog: de vervranding is dusdanig schoon dat onze toestellen de verplichte normen zelf overstijgen. En wat nog beter is: de ruit blijft ook echt schoon, waardoor u geniet van minder onderhoud en meer vlammen.

Onze pelletkachels zijn standaard uitgerust met een aansluiting voor externe luchttoevoer, onafhankelijk van de lucht in de ruimte. Een zeer belangrijke eigenschap voor sterk geïsoleerde en mechanisch geventileerde woningen.

Om het nog wat makkelijker te maken, zijn onze pelletkachels ook uitgerust met een zelfreinigend programma - nog minder onderhoud voor u!


Xtra Technologie Austroflamm

Wat deze kachels extra bijzonder maakt is de Xtra technologie: binnenin de kachel zitten accumulatiestenen die ervoor zorgen dat de kachel na het stoken nog gemiddeld 8 uur stralingswarmte geeft!


Blijf op de hoogte van onze promoties