Home KacheltypesHybride kachels

Hybride kachels

Een Hybride kachel is een flexibele manier om uw woning te verwarmen. Hybride pelletkachels branden niet alleen pellets maar ook hout. Hierdoor kan u eenvoudig met beide brandstoffen uw huis verwarmen. U heeft het knusse gevoel van de vlammen van een houtkachel en het gebruiksvriendelijke en hoge rendement van een pelletkachel. Erg interessant, én bovendien ook makkelijk!

Ontdek al onze hybride kachels via onderstaande knop.


Hybride Kachel kopen bij Elite Fire

Waarom een Hybride Kachel?

Een Hybride Kachel is het beste van beiden werelden. Een hybride kachel biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van meerdere brandstoffen. Hierbij kan gedacht worden aan een gaskachel die ook als houtkachel gebruikt kan worden of een kachel waarmee je zowel hout als pellets kan stoken. Naast het flexibel in keuze van brandstoffen biedt een hybride kachel vaak ook de mogelijkheid om automatisch de kachel aan te steken wanneer je niet in de buurt bent. De Hybride kachels bieden namelijk de optie om volledig automatisch op te starten en geprogrammeerd te worden. Er bestaan weinig hybride kachels waardoor dit een unieke kachel is voor je huis.

De voordelen van hybride kachels op een rij

  • Hybride kachels zorgen ervoor dat je niet van een grondstof afhankelijk bent. Heb je al je hout opgestookt? Geen probleem, de hybride kachel zal automatisch overstappen op het stoken van pellets
  • Hybride kachels beschikken over de mogelijkheid om automatisch op te starten en geprogrammeerd te worden
  • Enkele hybride kachels bieden de mogelijkheid om op afstand bediend te worden
  • Wanneer er elektriciteitsproblemen zijn binnen je huis kun je altijd het huis nog verwarmen met de overstap naar het stoken van hout
  • Hybride kachels beschikken over een externe luchttoevoer. Deze toevoer zorgt ervoor dat je geen kans hebt op hoofdpijn door zuurstofgebrek. Nieuwe, goed geïsoleerde woningen, kunnen namelijk tot dit probleem leiden wanneer er geen externe luchttoevoer op de kachel is geïnstalleerd.

Waarom een Hybride Kachel kopen bij Elite-Fire

Elite-Fire biedt heeft een groot aanbod aan Hybride kachels en beschikt over meer dan 15 jaar ervaring in Hybride kachels. Door dit specialisme bieden we niet allen Hybride kachels aan maar zorgen wij ook voor de inbouw en de onderhoud van onze producten.

Elite-Fire heeft een aanbod wat onder andere bestaat uit  Animo pelletkachelsEdilkamin pelletkachels, MCZ pelletkachels en andere merken die garant staan voor een goede kwaliteit. 

Elite-Fire heeft een groot aantal verschillende type Pelletkachels. Zo kunt u naast de Hybride kachel ook kiezen voor een Inbouw Pelletkachel of een cv pelletkachel.

Bent u nog aan het twijfelen over welke Kachel geschikt is voor uw woning? Neem dan snel contact met ons op (03 776 92 44) of neem een kijkje in onze showroom. Onze experts helpen je graag verder!

 


Blijf op de hoogte van onze promoties