Home PelletkachelsNordic Fire Viktor 8 - Brons

Nordic Fire Viktor 8 Brons

De Viktor 8 is een stoere pelletkachel opgebouwd uit sterk gietijzer met een vermogen van 8kw, geschikt om een standaard woonruimte te verwarmen. De Viktor zijdelen zijn in het wit, zwart en bruin leverbaar.

wat is dit?
B48 x D55 x H96
7.8 kWh

Kleuren

Op bestelling

Nordic Fire:Viktor 8 Brons Vrijstaande pelletkachels - bronze

De pelletkachel is voorzien van een ventilator met relaxfunctie. Hierdoor kan de ventilator rustig de warmte verspreiden zonder veel geluid te produceren. Dankzij de gepatenteerde verbrandingstechniek, waarbij de luchttoevoer boven het vuur uitkomt, ontstaat er een veel mooier vuurbeeld. Hierdoor is het vuur niet alleen rustiger, maar zijn de vlammen ook nog eens groter. De Nordic Fire pelletkachels beschikken niet voor niets over het mooiste vlameffect.

 

De nieuwe innovatie is het Auto Pilot System, waardoor u langer kunt verwarmen met 1 vulling met pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteentrek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto Pilot System zal het rendement optimaal blijven en kunt u, ten opzichte van standaard pelletkachels, veel besparen op het verbruik van de pellets.

Een Nordic Fire pelletkachel is uitgevoerd met een kwarts ontsteker (gloeispiraal). Deze ontsteker is binnen 10 seconden opgewarmd en wordt vele malen heter. Daardoor zal de kachel veel sneller starten en ontstaat er bijna geen rook. Bovendien wordt er stroom bespaard doordat de opstarttijd veel korter is. De standaard verchroomde pellet toevoer vijzel zorgt voor veel minder slijtage en langere levensduur.

 

De Nordic Fire pelletkachel is voorzien van een nieuwe vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch voordat de kachel wordt ingeschakeld. Hierdoor worden de rest-assen afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en kunt u tot wel een maand blijven stoken zonder de aslade te hoeven legen.

De nieuwe Nordic Fire kachels worden standaard uitgevoerd met een WIFI verbinding, waardoor u de mogelijkheid heeft de kachel vanaf elke locatie te bedienen via een internet verbinding.

 

De Viktor is een degelijke duurzame pelletkachel, voorzien van de laatste innovatieve technieken. De bediening is eenvoudig met een app op je eigen smartphone of tablet uit te voeren of met de standaard meegeleverde touch afstandsbediening.

 

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties