Home PelletkachelsNordic Fire Espa - Zwart

Nordic Fire Espa Zwart

Bent u op zoek naar een pelletkachel die weinig ruimte inneemt? Dan is de Espa de ideale keuze : slechts 28 cm diep en voorzien van een rookgasafvoer aan de bovenzijde. De pelletkachel Espa is verkrijgbaar als gewone pelletkachel of als airplus versie voor kanalisatie. De rookgasafvoer kan zowel boven- als achter aangesloten worden.

wat is dit?
B113 x D28 x H90
9 kWh
91%

Kleuren

Op bestelling

Nordic Fire:Espa Zwart Vrijstaande pelletkachels - zwart

De pelletkachel Espa is voorzien van een aantal hoogtechnologische vernieuwingen.

 

De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Espa veel stiller dan gewone pelletkachels.

 

De Nordic Fire pelletkachel Espa is voorzien van een nieuwe gepatenteerde vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch waardoor de rest-assen worden afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en u kunt tot wel een maand blijven stoken zonder de aslade te hoeven reinigen.

 

Met het Auto-Pilot-System kunt u langer verwarmen met 1 vulling pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteen trek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto-Pilot-System zal het rendement optimaal blijven doordat de pellet toevoer en verbrandingssnelheid automatisch worden aangepast. Hierdoor bespaart u ten opzichte van standaard pelletkachels op het verbruik van de pellets.


De Nordic Fire Espa is een performante pelletkachel voorzien van elk gebruiksgemak die bovendien weinig plaats inneemt.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties