Home PelletkachelsNordic Fire Viktor 10 Airplus - Zwart

Nordic Fire Viktor 10 Airplus Zwart

De Viktor 10 Airplus is een stoere pelletkachel geschikt om een grotere woonruimte te verwarmen en voorzien van 2 extra warme luchtaansluitingen om een tweede en een derde ruimte te verwarmen. De Viktor is opgebouwd uit sterk gietijzer met de zijdelen in het wit, zwart en bruin leverbaar.

wat is dit?
B48 x D55 x H111
10 kWh

Kleuren

Op bestelling

Nordic Fire:Viktor 10 Airplus Zwart Pelletkachel met kanalisatie - zwart

De pelletkachel Viktor 10 Airplus beschikt aan de achterzijde over 2 extra  aansluitingen waarbij de ventilator onafhankelijk kan geregeld worden.

De pelletkachel is voorzien van een ventilator met relaxfunctie. Hierdoor kan de ventilator rustig de warmte verspreiden zonder veel geluid te produceren. Dankzij de gepatenteerde verbrandingstechniek, waarbij de luchttoevoer boven het vuur uitkomt, ontstaat er een veel mooier vuurbeeld. Hierdoor is het vuur niet alleen rustiger, maar zijn de vlammen ook nog eens groter. De Nordic Fire pelletkachels beschikken niet voor niets over het mooiste vlameffect.

De nieuwe innovatie is het Auto Pilot System, waardoor u langer kunt verwarmen met 1 vulling met pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteentrek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto Pilot System zal het rendement optimaal blijven en kunt u, ten opzichte van standaard pelletkachels, veel besparen op het verbruik van de pellets.

Een Nordic Fire pelletkachel is uitgevoerd met een kwarts ontsteker (gloeispiraal). Deze ontsteker is binnen 10 seconden opgewarmd en wordt vele malen heter. Daardoor zal de kachel veel sneller starten en ontstaat er bijna geen rook. Bovendien wordt er stroom bespaard doordat de opstarttijd veel korter is. De standaard verchroomde pellet toevoer vijzel zorgt voor veel minder slijtage en langere levensduur.

De Nordic Fire pelletkachel is voorzien van een nieuwe vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch voordat de kachel wordt ingeschakeld. Hierdoor worden de rest-assen afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en kunt u tot wel een maand blijven stoken zonder de aslade te hoeven legen.

De nieuwe Nordic Fire kachels worden standaard uitgevoerd met een WIFI verbinding, waardoor u de mogelijkheid heeft de kachel vanaf elke locatie te bedienen via een internet verbinding.

 

De Viktor is een degelijke duurzame pelletkachel, voorzien van de laatste innovatieve technieken. De bediening is eenvoudig met een app op je eigen smartphone of tablet uit te voeren of met de standaard meegeleverde touch afstandsbediening.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties