Home PelletkachelsCadel Spirit 3 - Wit

Cadel Spirit 3 Wit

De Cadel Spirit 3 is een kachel met een moderne look, een geringe diepte van nog geen 28cm ! en een laag vermogen, ideaal voor passiefwoningen of een bescheiden ruimte.

wat is dit?
B60 x D28 x H96
5 kWh
91,50%

Kleuren

Op bestelling

Cadel:Spirit 3 Wit Vrijstaande pelletkachels - wit

De Cadel Spirit 3 is een pelletkachel die zowel staand als aan de muur kan bevestigd worden. De diepte is amper 27,5 cm, dus ideaal voor wie weinig plaats heeft. Het vermogen van 5kw is optimaal voor een passiefwoning, als bijverwarming of voor een kleine ruimte. De stalen frontpanelen kunnen naar keuze worden afgewerkt in wit, rood of antraciet. De Spirit 3 is voorzien van een luchtdichte brandkamer, een gietijzeren branderpot en een toevoerschroef van de laatste generatie in aluminium. Aansluiting voor de rookgasafvoer is mogelijk langs boven, achter of zijkant. De grote ruit zorgt voor een extra gezellig vlammenspel. De bediening kan eenvoudig op de kachel of via een optionele wifi module.

Tot slot is zeker het vermelden waard dat de kachel een ecolabel A+ heeft en reeds voldoet aan de Europese EcoDesign 2022 regulering.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties