Home PelletkachelsCadel Frame9 - Zwart

Cadel Frame9 Zwart

De nieuwe Cadel Frame is een pelletkachel met een uniek design die de brug slaat tussen een klassieke en moderne vormgeving. Een kachel die gezellige warmte biedt, letterlijk in een uniek “kader”.

wat is dit?
B70 x D53 x H78
9 kWh

Kleuren

Op bestelling

Cadel:Frame9 Zwart Vrijstaande pelletkachels - zwart

De zwarte behuizing in gietijzer wordt afgewerkt met een rand in zwart (7kw en 9kw) of licht brons (enkel versie 9kw). De gesloten verbrandingskamer biedt meer veiligheid, betere prestaties en een lagere rookemissie.

Standaard zijn 2 ventilatoren ingebouwd waarbij de ene warme lucht langsvoor uitblaast en de tweede ventilator optioneel voor kanalisatie kan gebruikt worden (met kit optie). De Frame is bovendien uitgerust met een wormwiel van de nieuwste generatie in aluminium i.p.v. staal. Dit resulteert in een vlotte en stille pellettoevoer. De bediening is makkelijk met de meegeleverde gebruiksvriendelijke afstandsbediening.

Verder is deze pelletkachel uitgerust met dag- en weekprogrammatie. De speciale vorm biedt de mogelijkheid om de kachel te plaatsen in een nis of bestaande schouw.

De Cadel Frame is een kachel met een kunstzinnige look die ondanks zijn bescheiden afmetingen, grootse prestaties levert.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties