Beste klant, onze winkel is verplicht gesloten wegens de recente Corona-Virus uitbraak. U kan ons nog steeds contacteren per mail, of bellen op het noodnummer: 0472.64.48.48. Let wel dat dit noodnummer enkel geopend is tussen 12 en 2 uur op onze respectievelijke openingsdagen.
Home KacheltypesGeluidsarm

Geluidsarm

Een geluidsarme pelletkachel zonder ventilator werkt uitsluitend op stralingswarmte. Hierdoor heb je nagenoeg geen geluidshinder. Naast de ventilator wordt er ook voor gezorgd dat de andere onderdelen zo min mogelijk resoneren. De warmte-afgifte van een pelletkachel zonder ventilator is natuurlijk wel iets minder. Wil je graag een stille pelletkachel? Begin dan hier je zoektocht, er valt zeker iets te vinden!


Natuurlijke warmtespreiding

Dankzij stralingswarmte en natuurlijke convectiewarmte vindt de verspreiding van warme lucht plaats (net zoals bij houtkachels). De gebruikelijke convectieventilator met zijn stofwervelingen en lawaai blijft volledig achterwege.

  • Stil in bedrijf
  • Convectiewarmte
  • Geen stofwervelingen

Traploze motors

Dankzij optimale rookgasafvoer en continue pellettoevoer wordt het geluid van de pelletkachel bijna tot een minimum gereduceerd. De tikkende geluiden van een pelletkachel worden bijna geneutraliseerd dankzij de traploze vijzelmotor.


Blijf op de hoogte van onze promoties