Home MerkenAnimo
Animo
Animo

Animo

Animo pelletkachels zijn een onderdeel van RIKA. De nieuwe pelletkachels van ANIMO® laten u snel en eenvoudig genieten van luxueuze warmte. Het zicht op de vuurhaard laat u genieten en dromen. Geluidsarm, tijdloos design, optimaal rendement, stralingswarmte en eenvoud zijn slechts enkele kenmerken.

Verwarmen was nog nooit zo eenvoudig: via het bedieningspaneel, via een optionele ruimtethermostaat, of met uw smartphone via de optionele GSM-module.


Beleef de warmte

Wonen gepaard met levenskwaliteit – de nieuwe generatie ANIMO® -kachels staat garant voor een feel good-ervaring.

ANIMO® betekent o.a. geest, elan of gevoel. De naam staat dus voor wat wonen inhoudt: de behoefte van de mens om zich thuis geborgen te voelen. De ANIMO® kachel staat voor meer levenskwaliteit tussen uw eigen vier muren en is tegelijkertijd ook een modern meubel

Innovatieve techniek en modern design gaan samen waardoor twee belangrijke componenten worden verenigd en alle aandacht op uw kamer wordt gevestigd.

ANIMO® verandert uw thuis in een feel good-oase en geeft u een bijzonder behaaglijk gevoel op een nooit eerder beleefd niveau. Ontspant u zich voor het haardvuur en breng de dag in een knusse sfeer door. Gelet op de technische voortreffelijkheid van deze kachels, hun gebruiksgemak en spectrum aan beschikbare designs zult ook u enthousiast worden.


Blijf op de hoogte van onze promoties