Home MerkenAnimo
Animo
Animo

Animo

Animo pelletkachels zijn een onderdeel van RIKA. De nieuwe pelletkachels van ANIMO® laten u snel en eenvoudig genieten van luxueuze warmte. Het zicht op de vuurhaard laat u genieten en dromen. Geluidsarm, tijdloos design, optimaal rendement, stralingswarmte en eenvoud zijn slechts enkele kenmerken.

Verwarmen was nog nooit zo eenvoudig: via het bedieningspaneel, via een optionele ruimtethermostaat, of met uw smartphone via de optionele GSM-module.


Beleef de warmte van Animo pelletkachels

Wonen gepaard met hoge levenskwaliteit – de nieuwe generatie ANIMO® -pelletkachels staat garant voor een heerlijk en warm gevoel.

ANIMO® wil voor haar gebruikers een positieve oase creëren die niet alleen en knusse en ontspannen gevoel geeft. Zij staan voor het verhogen van uw levenskwaliteit door het toepassen van innovatieve technieken en een moderne uitstraling. Kom samen bij het warme haardvuur en geniet van een warm thuis.

De pelletkachels van ANIMO® staan bekend om hun lange levenduur, grote gebruiksgemak en brede scala aan designs. Wat u voorkeuren, wensen en smaak ook is. Met een ANIMO® pelletkachel krijgt een gezellig, duurzame en innovatieve toevoeging in uw woning.

Waarom een Animo pelletkachel kopen bij Elite-Fire

Elite-Fire biedt heeft een groot aanbod aan ANIMO® en beschikt over meer dan 15 jaar ervaring in pelletkachels. Door dit specialisme bieden we niet alleen ANIMO®  kachels aan maar zorgen wij ook voor de inbouw en de onderhoud van de producten.

Naast ANIMO® bieden wij ook nog andere hoogstaande merken als Harman pelletkachelsAustroflamm pelletkachelsNordic Fire pelletkachels.

Wilt u advies of meer informatie over de ANIMO®  pelletkachels en de mogelijkheden in uw woning? Neem dan snel contact met ons op (03 776 92 44) of neem een kijkje in onze showroom. Onze experts helpen je graag verder!


Blijf op de hoogte van onze promoties