Beste klant, onze winkel is verplicht gesloten wegens de recente Corona-Virus uitbraak. U kan ons nog steeds contacteren per mail, of bellen op het noodnummer: 0472.64.48.48. Let wel dat dit noodnummer enkel geopend is tussen 12 en 2 uur op onze respectievelijke openingsdagen.
Home PelletkachelsAustroflamm Clic - Staal

Austroflamm Clic Staal

Moet het "klikken" tussen U en uw pelletkachel? Dan is de Austoflamm Clic het uitgelezen toestel! Met zijn mooie eenvoudige draaiknop en extra opties is het een paradepaardje voor elke woonst.

wat is dit?
B82 x D36 x H96
6 kWh
90%

Kleuren

Op bestelling

Austroflamm:Clic Staal Geluidsarm - staal

De Clic werd uitgerust met een eenvoudige draaiknop, deze draaiknop staat u toe om het vermogen of de temperatuur in te stellen. Ook de alarmen kunnen eenvoudig afgelezen worden op de led-display rond de draaiknop.

 

In optie kan u bij de Austoflamm Clic een extra aanbouwelement bijkopen dat dient als extra warmteopslag. Hier word gebruik gemaakt van stenen die accumuleren. (Optie)

 

Naast de accumulatiestenen kan er ook gekozen worden om de linkerkant van de Clic uit te rusten met een luchtverdeelmodule, de Clic beschikt dan over een ventilator om de ruimte nog sneller op te warmen. (Optie)

 

De Clic is beschikbaar in Staal of gezandstraald beton.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties