Home PelletkachelsNordic Fire Torsby Airmatic - Speksteen

Nordic Fire Torsby Airmatic Speksteen

De Torsby is een pelletkachel met een gezellige uitstraling. Mede door het mooie vuur is deze pelletkachel bijna niet meer van een echte houtkachel te onderscheiden. Deze pelletkachel, bekleed met keramiek, staal of speksteen, kan meerdere ruimtes tegelijk verwarmen dankzij een extra warme lucht aansluiting.

wat is dit?
B50 x D56 x H102
8 kWh

Kleuren

Op bestelling

Nordic Fire:Torsby Airmatic Speksteen Pelletkachel met kanalisatie - speksteen

De pelletkachel Torsby Airplus beschikt aan de achterzijde over 1 aansluiting welke automatisch ingesteld kan worden middels een extra temperatuur sensor.
Door het grote pellet reservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen. Volledig instelbaar wat betreft tijd en temperatuur, zo heeft u altijd voldoende warmte op de door u ingestelde tijd. Dit kan via de afstandsbediening die er standaard bij zit. Dankzij de naar wens in te schakelen ventilator is de pelletkachel geschikt voor zowel een kleine als grote ruimte. Door de nieuwe verbrandingstechniek is het vuur nog mooier en rustiger. Een ander voordeel is dat de assen continu worden na verbrand, waardoor de hoeveelheid rest-as sterk wordt gereduceerd. Daarnaast zorgt de innovatieve automatische reinigende kantelrooster en ruime aslade ervoor dat u tot wel een maand kunt stoken.

Innovaties :

Niet hoorbare vijzelmotor:
De hoogtechnologische vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Torsby veel stiller dan gewone pelletkachels.

Gepatenteerde vol-automatische-reiniging:
De Nordic Fire pelletkachel Torsby is voorzien van een nieuwe gepatenteerde vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch waardoor de rest-assen worden afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en u kunt tot wel een maand blijven stoken zonder de aslade te hoeven reinigen.

Nog zuiniger met pellets: Auto Pilot System:
Met het Auto-Pilot-System kunt u langer verwarmen met 1 vulling pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteen trek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto-Pilot-System zal het rendement optimaal blijven doordat de pellet toevoer en verbrandingssnelheid automatisch worden aangepast. Hierdoor bespaart u ten opzichte van standaard pelletkachels op het verbruik van de pellets.

Beschikbaar in Zwart staal, keramiek of speksteen.

 

De Torsby Airplus is een innovatieve pelletkachel met de mogelijkheid om twee ruimtes te verwarmen. Inclusief afstandsbediening en wifi-module voor extra gebruiksgemak.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties