Home PelletkachelsNordic Fire Finn - Speksteen
Nieuw

Nordic Fire Finn Speksteen

De pelletkachel Finn is een laag model en compacte pelletkachel. Door het kleine formaat is deze kachel perfect te plaatsen in een nis of bestaande schouw. Er wordt enkel gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige onderdelen, dit geeft de pelletkachel Finn een robuuste en onverwoestbare uitstraling.

wat is dit?
B50 x D54 x H75
6.4 kWh
91.4%

Kleuren

Op bestelling

Nordic Fire:Finn Speksteen Vrijstaande pelletkachels - speksteen

Het convectierooster waaruit de warme lucht de ruimte inblaast, is subtiel geïntegreerd tussen de deur en bovenkap.
De Finn is verkrijgbaar met of zonder pootjes of met sokkel en naar keuze met stalen of speksteen zijpanelen. De gebogen hoeken zorgen voor een zachte afwerking en doordat de zijkanten bijna volledig uit één paneel bestaan, heeft de pelletkachel Finn een rustig karakter.
Deze pelletkachel is standaard voorzien van vele innovatieve opties, waaronder een WIFI regeling om de pelletkachel vanaf elke lokatie met de mobiele app te bedienen. De hightech vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is.
De Finn beschikt over een relax ventilator, dit houdt in dat de ventilator op de laagste stand kan worden ingeschakeld ongeacht het vermogen waar deze op brandt. Hierdoor is het geluidsniveau van de pelletkachel minimaal.
Standaard is een achteraansluiting voorzien, optioneel is een bovenaansluiting verkrijgbaar. De versie met voetjes heeft een hoogte van 75 cm, met sokkel is dat 80 cm en zonder is dat 70 cm.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties