Home PelletkachelsMCZ Thema - Keramiek wit

MCZ Thema Keramiek wit

De Thema is klein in omvang maar levert hoge prestaties. Met zijn grote ruit en speelse uitvoering mag deze kachel gerust gezien worden ! Met centrale achter- of bovenaansluiting (Ø 100 mm) en brede branderpot voor een breed vlammenbeeld. De convectieventilator kan uitgeschakeld worden voor een stillere werking.

wat is dit?
B60 x D55 x H80
8 kWh
90.50%

Kleuren

Op bestelling

MCZ:Thema Keramiek wit Pelletkachel geluidsarm - wit

Uitschakelbare ventilatie

De No-Air functie laat u toe om de geforceerde ventilatie volledig stop te zetten binnenin de kachel. Zo verzekerd de MCZ Thema u van een maximum aan stilte en alle voordelen van natuurlijke convectiewarmte.

Makkelijk in gebruik

Deze kachel kan makkelijk bediend worden door middel van een afstandsbediening. Deze afstandsbediening heeft een aantal knoppen en een hele hoop functies. Naast de dagelijkse en wekelijks programmering kan u ook verschillende temperaturen instellen doorheen de dag. Aangezien de temperatuur door de kachel gemeten word op de plaats waar de afstandsbediening aanwezig is bied ze u een hoog comfort-niveau.

Ook te gebruiken met smartphone en tablet

Via een speciale app van MCZ kan je de kachel volledig besturen, beheren en programmeren met je smartphone of tablet. 100% comfort zowel binnen – als buitenshuis. Voor deze besturing heb je een aparte accesoire-kit nodig zodat de kachel via wifi kan functioneren.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties