Home PelletkachelsEva-Calòr Diva - Bianco

Eva-Calòr Diva Bianco

Een echt slim pellet kachel, slechts 25 cm diep, maar met een hoge output.

wat is dit?
B85 x D25 x H103
9.5 kWh
Op bestelling

Eva-Calòr :Diva Bianco Vrijstaande pelletkachels - bianco

Een echt slim pellet kachel, slechts 25 cm diep, maar met een hoge output. De hermetische constructie optimaliseert de warmteproductie voor besloten ruimten, zoals slaapkamers, studio's en badkamers. Het wordt geleverd met glazen deur reinigen van apparatuur, een afstandsbediening met de omgevingstemperatuur sensor, waardoor 10 niveaus van de exploitatie van de macht, en DFSC (Dynamic Flow Control System).

DFCS

De Dynamic Flow Control System zorgt voor een automatische controle van de lucht voor de verbranding, het reguleren van het volgens de installatie of brandstoftype om maximale flexibiliteit van het dagelijks gebruik en een optimaal brandstofverbruik te bieden

 

SHS


SHS symbool wordt gebruikt voor kachels met een hermetische verbrandingssysteem. Met dit systeem gebruikt de kachel geen lucht voor verbranding uit de ruimte waarin deze is geïnstalleerd. Dit is niet alleen sterk de prestaties te verbeteren en optimaliseren van warmteontwikkeling, het maakt ook de kachel zeer veilig en geschikt voor installatie in locaties zoals slaapkamers, studio's en badkamers.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties