Home PelletkachelsCadel Tile Plus - Brons

Cadel Tile Plus Brons

Met het symmetrisch design en de afgronde hoeken onderscheidt de Tile Plus zich van de klassiek vormgegeven pelletkachels. De ultra slanke stijlgeving maakt het tot een modern esthetisch interieurobject. Dankzij de geringe diepte van slechts 28 cm is dit de geschikte kachel die in elk woonkamer past, groot of klein!.

wat is dit?
B95 x D29 x H111
10 kWh

Kleuren

Op bestelling

Cadel:Tile Plus Brons Vrijstaande pelletkachels - licht brons

De zwarte behuizing kan geleverd worden met de frontpanelen in zwart, wit, rood, zilver of licht brons. Wat deze kachel ook bijzonder maakt is de mogelijkheid tot boven-, zij- of achteraansluiting.

Standaard zijn twee ventilatoren ingebouwd zodat, naast de uitblaas onderaan, de mogelijkheid bestaat om naar wens bovenaan uit te blazen of via kanalisatie naar een andere ruimte. De Tile Plus is bovendien uitgerust met een wormwiel van de nieuwste generatie in aluminium i.p.v. staal. Dit resulteert in een vlotte en stille pellettoevoer.

De bediening is makkelijk met de meegeleverde gebruiksvriendelijke afstandsbediening of via het opbergbaar bedieningspaneel langs de zijkant. Verder is deze pelletkachel uitgerust met dag- en weekprogrammatie en de handige comfort mode. Hierdoor schakelt de ventilator automatisch uit op vermogen 1 wat resulteert in een uiterst stille werking.

De Cadel Tile Plus is een stijlvolle kachel met aandacht voor detail en interessante functionaliteiten.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties