Beste klant, onze winkel is verplicht gesloten wegens de recente Corona-Virus uitbraak. U kan ons nog steeds contacteren per mail, of bellen op het noodnummer: 0472.64.48.48. Let wel dat dit noodnummer enkel geopend is tussen 12 en 2 uur op onze respectievelijke openingsdagen.
Home RealisatiesVercauteren

De kracht van een Harman pelletkachel.

LocatieSint-Niklaas
TypeInbouw

De familie Vercauteren hadden nood aan extra warmte in hun huis. Daarom verkozen zij de Harman Accentra Insert boven alle anderen, mede doordat hij ingebouwd kon worden en daardoor plaats zou besparen.

Hun keuze werd mede ook bepaald door de makkelijke bediening van de Harman-pelletkachels. Zij hadden nood aan een kachel die zowel stil als snel kan verwarmen. Het unieke Harman-systeem zorgt ervoor dat zij steeds de gevraagde warmte hebben en de kachel zichzelf uitschakelt wanneer de gewenste temperatuur bereikt is.

Naast de looks en functionaliteit van de kachel waren zij erg begaan omtrent de bouwkwaliteit. Harman pelletkachels zijn volledig vervaardigd uit gietijzer, de duurzaamheid van de materialen die gebruikt worden zijn dus gewaarborgd.

Blijf op de hoogte van onze promoties