Home PelletkachelsHarman Accentra Insert - Inbouw
Promo

Harman Accentra Insert Inbouw

De Accentra Insert geeft u meer warmte, een betere temperatuurregeling en gebruiksgemak dan dat u zult vinden in een andere inbouw pelletkachel. Deze unieke eigenschappen maken het de best gebouwde inbouwpelletkachel op de markt. De microprocessor identificeert de temperatuur constant en werkt de kracht en verbrandingslucht bij. Zo heeft u 24/24 de juiste warmte. Er is geen andere pellet insert die temperatuurregeling zo nauwkeurig en betrouwbaar bepaald.

wat is dit?
B106 x D76 x H81
12 kWh

Kleuren

Direct leverbaar

Harman:Accentra Insert Inbouw Inbouw - gietijzer

De Accentra Insert geeft u meer warmte, een betere temperatuurregeling en gebruiksgemak dan dat u zult vinden in een andere inbouw pelletkachel. Deze unieke eigenschappen maken het de best gebouwde inbouwpelletkachel op de markt.

De microprocessor identificeert de temperatuur constant en werkt de kracht en verbrandingslucht bij. Zo heeft u 24/24 de juiste warmte.  Er is geen andere pellet insert die temperatuurregeling zo nauwkeurig en betrouwbaar bepaald.

Afmetingen zijn gerekend met Kader en voorbouw. Voor de aparte afmetingen kan u de afbeelding bekijken of contact opnemen met ons.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties