Home PelletkachelsMCZ Raam - Zwart

MCZ Raam Zwart

Met een diepte van slechts 28,6 cm is de Raam de ideale kachel voor smalle ruimtes. Deze zwarte stalen kachel is bekleed met een moderne stalen front en een gebogen zijde in een kleur naar keuze : wit, bordeaux, zwart of zilver.

wat is dit?
B89 x D29 x H113
7.8 kWh

Kleuren

Op bestelling

MCZ:Raam Zwart Pelletkachel met kanalisatie - zwart

Dit toestel kan, behalve de ruimte waar hij staat, nog een tweede ruimte verwarmen. De Raam kan zowel met achter- als  bovenuitgang worden aangesloten. 
Dankzij een nieuwe keramische bougie verschijnt de vlam in minder dan drie minuten, met een vermindering van 40% van de ontstekingstijden en bijgevolg van het elektriciteitsverbruik.
Met de functie No-Air kunt u de geforceerde ventilatie in de kachel verminderen of volledig uitsluiten, zodat u verzekerd bent van maximale stilte met alle voordelen van warmte die door natuurlijke convectie in de kamer wordt verspreid.
Dankzij een perfect afgesloten verbrandingskamer verbruikt de Raam de zuurstof die uitsluitend van buitenaf is opgenomen, wat zorgt voor een lager verbruik en perfect thermisch comfort in moderne huizen zonder risico op rookuitstoot in de kamer.
De "Easy" bediening bestaat uit een paneel op het toestel waarmee de kachel makkelijk bediend en geprogrammeerd kan worden, en dat in uw eigen taal. Nog eenvoudiger wordt het met de optionele afstandsbediening of via de Wifi module. Deze WiFi-kit maakt het mogelijk om uw pelletkachel volledig van op afstand te bedienen. Met de app op uw telefoon of tablet kunt u de temperatuur in de woning eenvoudig regelen.

 

Door zijn formaat en vooral zijn geringe diepte zal de MCZ Raam in veel situaties de meest geschikte verwarming vormen.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties