Home PelletkachelsEdilkamin Bild Air Tight - Keramiek Wit

Edilkamin Bild Air Tight Keramiek Wit

Met het verfijnde design en de afgeronde hoeken van de frontpanelen onderscheidt de luchtdichte Edilkamin Bild Air Tight zich van de klassiek vormgegeven pelletkachels. De ultra slanke stijlgeving maakt het tot een modern esthetisch interieurobject. Dankzij de geringe diepte van slechts 30 cm is dit de geschikte kachel die in elk woonkamer past, klein of groot!.

wat is dit?
B80 x D30 x H110
9 kWh
Op bestelling

Edilkamin:Bild Air Tight Keramiek Wit Pelletkachel met kanalisatie - keramiek bianco

 De Bild Air Tight zuigt lucht aan van buiten de woning. Op die manier is er geen luchtinlaat nodig in het vertrek waar de kachel is geplaatst. Installatie in een slaapkamer wordt hierdoor mogelijk. De Bild Air Tight is uitermate geschikt voor een passiefhuis of elk type woning.

De Bild Air Tight is geschikt voor kanalisatie en uitgerust met 2 onafhankelijke convectieventilatoren. De zwarte behuizing kan geleverd worden met de frontpanelen in zwart glas, zwarte of witte keramiek of speksteen.

De bediening is eenvoudig met de meegeleverde gebruiksvriendelijke afstandsbediening voorzien van uitschakelbare led-verlichting. Verder is deze pelletkachel uitgerust met dag- en uurprogrammatie en de handige NIGHT/RELAX comfort mode. Met de “NIGHT” functie kan u zelf programmeren wanneer de kachel uitgaat; dat betekent meer comfort en minder brandstofverbruik. Met de “RELAX” functie kan u de convectieventilator uitzetten en genieten van de stille convectiewarmte van uw kachel.

De Edilkamin Bild Air Tight is een performante luchtdichte pelletkachel met een vermogen van 9KW en een opvallend strak en origineel design.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties