Home PelletkachelsNordic Fire Boxline 8 - Inbouw

Nordic Fire Boxline 8 Inbouw

De Boxline 8 is een inbouw pelletkachel met een regelbaar vermogen van 2,5 tot 8 kW. De kachel is voorzien van het nieuwe brandsysteem. Wordt standaard met een sierlijst uitgevoerd. Hierachter bevindt zich de pelletvullade. Doordat de luchttoevoer van boven komt heeft deze kachel een veel mooier vlameffect.

wat is dit?
B72 x D60 x H68
8 kWh

Kleuren

Op bestelling

Nordic Fire:Boxline 8 Inbouw Inbouw pelletkachel - zwart

Het vullen van de pellets kan middels de schuiflade aan de bovenzijde. Deze schuiflade trekt men uit, waardoor men de pellets bij kan vullen.

De pelletkachel is voorzien van een ventilator met relaxfunctie. Hierdoor kan de ventilator rustig de warmte verspreiden zonder veel geluid te produceren.

Dankzij de gepatenteerde verbrandingstechniek, waarbij de luchttoevoer boven het vuur uitkomt, ontstaat er een veel mooier vuurbeeld. Hierdoor is het vuur niet alleen rustiger, maar zijn de vlammen ook nog eens groter. De Nordic Fire pelletkachels beschikken niet voor niets over het mooiste vlameffect.

De nieuwe innovatie is het Auto Pilot System, waardoor u langer kunt verwarmen met 1 vulling met pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteentrek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto Pilot System zal het rendement optimaal blijven en kunt u, ten opzichte van standaard pelletkachels, veel besparen op het verbruik van de pellets.

Een Nordic Fire pelletkachel is uitgevoerd met een kwarts ontsteker (gloeispiraal). Deze ontsteker is binnen 10 seconden opgewarmd en wordt vele malen heter. Daardoor zal de kachel veel sneller starten en ontstaat er bijna geen rook. Bovendien wordt er stroom bespaard doordat de opstarttijd veel korter is. De standaard verchroomde pellet toevoer vijzel zorgt voor veel minder slijtage en langere levensduur.

De Nordic Fire pelletkachel is voorzien van een nieuwe vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch voordat de kachel wordt ingeschakeld. Hierdoor worden de rest-assen afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en kunt u tot wel een maand blijven stoken zonder de aslade te hoeven legen.

De nieuwe Nordic Fire kachels worden standaard uitgevoerd met een WIFI verbinding, waardoor u de mogelijkheid heeft de kachel vanaf elke locatie te bedienen via een internet verbinding. Standaard wordt ook een afstandsbediening bijgeleverd voor optimaal gebruiksgemak.

 

De Boxline is een performante inbouw pelletkachel, voorzien van innovatieve oplossingen en een eenvoudige bediening.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties