Home PelletkachelsMCZ Reflex - Zwart

MCZ Reflex Zwart

De MCZ Reflex is een unieke smalle pelletkachel, exclusief ontworpen door de befaamde designer Michael Geldmacher.

wat is dit?
B86 x D31 x H116
8 kWh
91%

Kleuren

Op bestelling

MCZ:Reflex Zwart Vrijstaande pelletkachels - zwart

Dat de vormgeving uitzonderlijk is, lijkt nog zacht uitgedrukt. De speciale "lamellenmantel" die doorloopt van boven tot onder zorgt voor een indirect zicht op de vlammen. Ontwerper Geldmacher denkt daarbij aan een vuurverlichte grot die een weerspiegeling is van gezelligheid, veiligheid en warmte.
Het uitzicht is niet de enige troef van de MCZ Reflex; een diepte van amper 31 cm maakt dit designobject geschikt voor plaatsing in een hal of beperkte ruimte. Door de bovenaansluiting is een ruimte van 5cm tussen kachel en muur al voldoende. Verder is de Reflex voorzien van een afgesloten brandkamer, keramische gloeikaars en een borstelloze energiezuinige aandrijfmotor. Wifi-bediening via smartphone of tablet is heel eenvoudig; start de kachel van op het werk en kom thuis in een gezellige warmte. De Reflex is bovendien ook geschikt om een tweede kamer te verwarmen door middel van kanalisatie. Het vermogen van 8kw kan een totale ruimte van 192 m3 verwarmen. En met een ruime pelletvoorraad van 18 kg hoeft u niet om de haverklap bij te vullen.
Tot slot is het vermelden waard dat de kachel een ecolabel A+ heeft en reeds voldoet aan de Europese EcoDesign 2022 regulering.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties