Home PelletkachelsMCZ Boxtherm 70 - Zwart

MCZ Boxtherm 70 Zwart

Pure lijnen, strak design, een interieur in zwart gietijzer, … en toch het gemak en het comfort met pellets te verwarmen ? Bediening via uw smartphone of tablet? Het kan met de BOXTHERM !.

wat is dit?
B68 x D55 x H56
8.8 kWh

Kleuren

Op bestelling

MCZ:Boxtherm 70 Zwart Inbouw pelletkachel - zwart

De Boxtherm is ontworpen om overal in te kunnen bouwen : zowel in kleine of grotere bestaande inbouwruimtes, ter vervanging van een bestaande houtcassette of in een nieuwbouwsituatie.

Deze kachel is uitgerust met de Maestro-technologie voor een eenvoudiger en meer intuïtief gebruik. Via de ingebouwde dubbele Wi-Fi-module communiceert de kachel met uw smartphone en verbeteren de prestaties van de kachel die altijd perfect blijft werken, zelfs in niet-ideale omstandigheden. Het enige dat u hoeft te doen, is de app op uw mobiele telefoon of tablet  installeren, zodat u het zowel thuis als onderweg kunt gebruiken.

Pellets bijvullen kan gemakkelijk via de geïntegreerde lade boven de deur. De toevoer van verbrandingslucht gebeurt via de voorkant of – indien men de slang loskoppelt - van buiten of uit een andere ruimte. De ventilator verdeelt feilloos de aangename warmte in de ruimte. Met deze pellet-technologie behaalt u een verhoogd rendement met een besparing tussen 60% en 80% ten opzichte van een traditionele open haard op hout !.
De nieuwe gepatenteerde ‘brushless’ motor zorgt voor een stille en krachtige pellettoevoer maar aan een lager stroomverbruik.

Als alternatief voor het gebruik van uw smartphone is een optionele afstandsbediening beschikbaar, met de app al reeds geïnstalleerd. Een optioneel digitaal bedieningspaneel (plug & play-technologie) is ook beschikbaar, dat aan de muur kan worden bevestigd.

De Boxtherm met Maestro technologie is een inbouw pelletkachel voorzien van de nieuwste innovaties op het gebied van techniek en gebruiksgemak.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties