Beste klant, onze winkel is verplicht gesloten wegens de recente Corona-Virus uitbraak. U kan ons nog steeds contacteren per mail, of bellen op het noodnummer: 0472.64.48.48. Let wel dat dit noodnummer enkel geopend is tussen 12 en 2 uur op onze respectievelijke openingsdagen.
Home PelletkachelsLa Nordica - ExtraFlame Ella - Wit

La Nordica - ExtraFlame Ella Wit

De La Nordica Ella is een hermetisch afgesloten pelletkachel die dankzij een strakke vormgeving en afwerking met keramische zijpanelen een moderne uitstraling heeft en uitermate geschikt is voor plaatsing in een passieve woning. Met een vermogen van 8Kw kan zorgeloos een standaard woonruimte verwarmd worden.

wat is dit?
B43 x D56 x H108
8 kWh

Kleuren

Op bestelling

La Nordica - ExtraFlame:Ella Wit Luchtventilatie - wit

De zwarte stalen behuizing kan afgewerkt worden met keramische zijpanelen in bordeaux, wit en zwart. De kachel is uitgerust met een keramische ontsteking van de laatste generatie, en een verbrandingskamer en deur in gietijzer en uitschakelbare ventilatie. De brandpot is voorzien van een automatisch reinigingsysteem. Een eenvoudig te bedienen multifunctionele afstandsbediening maakt het geheel compleet.

De Ella is een modern vormgegeven kachel die, in combinatie met de hoogtechnologische onderdelen, ideaal past in een passief huis of lage energie woning.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties