Beste klant, onze winkel is verplicht gesloten wegens de recente Corona-Virus uitbraak. U kan ons nog steeds contacteren per mail, of bellen op het noodnummer: 0472.64.48.48. Let wel dat dit noodnummer enkel geopend is tussen 12 en 2 uur op onze respectievelijke openingsdagen.
Home PelletkachelsGallus Epure 10 Vitro - Wit

Gallus Epure 10 Vitro Wit

De pelletkachel Gallus Epure zal u verleiden door haar minimalistische vorm en haar aanpasbaar design.

wat is dit?
B47 x D47 x H109
10 kWh

Kleuren

Op bestelling

Gallus:Epure 10 Vitro Wit Luchtventilatie - wit

De Epure is verkrijgbaar in twee versies (8 en 10 KW). Personaliseer het design van uw Gallus-Stove en maak een unieke kachel die perfect past in uw interieur. U kan de stijl van de deur kiezen in staal of in glas alsook de kleur van de bekleding in wit, zwart, grijs anthraciet of grijs zilver.

Deze kachel combineert kracht en technologie door haar bekleding in staal, haar interieur in vermiculite en haar gietijzeren branderpotje. Het ontstekingssysteem van de nieuwste generatie is een krachtige en duurzame gloeikaars die zorgt voor een snelle opstart.

Ze onderscheidt zich eveneens door haar gebruiksgemak: bediening door een touchscreen, met afstandsbediening of met de smartphone (optie). Bovendien is het onderhoud heel gemakkelijk dankzij de uitneembare aslade, haar reinigingssysteem voor de ruit en de gemakkelijke toegang tot alle onderdelen.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties