Home PelletkachelsCadel Wall - Rood

Cadel Wall Rood

De ultra slanke symmetrische stijlgeving maakt de Cadel Wall tot een modern uniek interieurobject. Dankzij de geringe diepte van slechts 25 cm is dit de ideale kachel die in elk woonkamer past, klein of groot!.

wat is dit?
B96 x D25 x H102
10 kWh

Kleuren

Op bestelling

Cadel:Wall Rood Kanalisatie - bordeaux

Deze Cadel Wall maakt deel uit van het “plus” assortiment waarmee kanalisatie naar verschillende kamers mogelijk wordt. De Wall is uitgerust met 2 convectieventilatoren. De  ventilator voor de kanalisatie is onafhankelijk te regelen.

De zwarte behuizing kan geleverd worden met de frontpanelen in rood, wit of wengé imitatie. Standaard wordt de kachel geleverd met een 20 cm hoge voet maar kan evengoed opgehangen worden aan de muur. De gesloten verbrandingskamer biedt meer veiligheid, betere prestaties en een lagere rookemissie. Wat deze kachel ook bijzonder maakt is de mogelijkheid tot boven-, zij- of achteraansluiting.

De bediening is eenvoudig met de meegeleverde gebruiksvriendelijke afstandsbediening of het uitklapbare bedieningspaneel langs de zijkant. Verder is deze pelletkachel uitgerust met dag- en weekprogrammatie en de handige comfort mode. Hierdoor schakelt de ventilator automatisch uit op vermogen 1 wat resulteert in een uiterst stille werking.

De Cadel Wall is een performante pelletkachel met een opvallend strak en origineel design.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties