Home PelletkachelsCadel Venus Plus - Zwart

Cadel Venus Plus Zwart

Ondanks de knappe verschijning is de Cadel Venus geen doetje. Met een vermogen van 13 kw kan deze performante pelletkachel meerdere ruimten voorzien van een aangename warmte.

wat is dit?
B65 x D59 x H108
13 kWh
Op bestelling

Cadel:Venus Plus Zwart Pelletkachel met kanalisatie - zwart

De Cadel Venus maakt deel uit van het “plus” assortiment waarmee kanalisatie naar verschillende kamers mogelijk wordt. De Venus is uitgerust met maar liefst 3 convectieventilatoren. De twee ventilatoren voor de kanalisatie zijn onafhankelijk te regelen.

De zwarte behuizing kan geleverd worden met de zijpanelen in zwart, rood ,zilver of in speksteen. De gesloten verbrandingskamer biedt meer veiligheid, betere prestaties en een lagere rookemissie. De bediening is eenvoudig met de meegeleverde gebruiksvriendelijke afstandsbediening of het bedieningspaneel.

Verder is deze pelletkachel uitgerust met dag- en weekprogrammatie en de handige comfort mode. Hierdoor schakelt de ventilator automatisch uit op vermogen 1 wat resulteert in een uiterst stille werking. Het grote pelletreservoir zorgt voor een zorgeloos en ononderbroken periode gezellige warmte.

De Cadel Venus is een elegante maar krachtige pelletkachel, voorzien van hoogtechnologische componenten. Kortom, een compact verwarmingsysteem in een oogstrelende verpakking!.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties