Home PelletkachelsCadel Lean - Zwart
Nieuw

Cadel Lean Zwart

De ultra slanke ronde stijlgeving maakt de Cadel Lean tot een modern esthetisch interieurobject. Dankzij de geringe diepte van slechts 26 cm is dit de ideale kachel die in elk woonkamer past, klein of groot!.

wat is dit?
B93 x D26 x H116
10 kWh

Kleuren

Op bestelling

Cadel:Lean Zwart Kanalisatie - zwart

Deze Cadel Lean maakt deel uit van het “plus” assortiment waarmee kanalisatie naar verschillende kamers mogelijk wordt. De Doge is uitgerust met 2 convectieventilatoren. De  ventilator voor de kanalisatie is onafhankelijk te regelen.

De zwarte behuizing kan geleverd worden met de frontpanelen in zwart, rood of wit. Standaard wordt de kachel geleverd met een voet maar kan evengoed opgehangen worden aan de muur. De gesloten verbrandingskamer biedt meer veiligheid, betere prestaties en een lagere rookemissie. De bediening is eenvoudig met de meegeleverde gebruiksvriendelijke afstandsbediening of het uitklapbare bedieningspaneel langs de zijkant.

Verder is deze pelletkachel uitgerust met dag- en weekprogrammatie en de handige comfort mode. Hierdoor schakelt de ventilator automatisch uit op vermogen 1 wat resulteert in een uiterst stille werking.

De Cadel Lean is een performante pelletkachel met een opvallend origineel design.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties