Beste klant, onze winkel is verplicht gesloten wegens de recente Corona-Virus uitbraak. U kan ons nog steeds contacteren per mail, of bellen op het noodnummer: 0472.64.48.48. Let wel dat dit noodnummer enkel geopend is tussen 12 en 2 uur op onze respectievelijke openingsdagen.
Home PelletkachelsCadel Kriss7kW - Zwart

Cadel Kriss7kW Zwart

De Cadel Kriss is een compacte praktische pelletkachel met 7Kw vermogen waarmee u zorgeloos een standaard ruimte kan verwarmen. De Kriss is een kachel met volledig gesloten verbranding, eenvoudig in bediening en eenvoudig in onderhoud.

wat is dit?
B58 x D48 x H95
7 kWh
Op bestelling

Cadel:Kriss7kW Zwart Luchtventilatie - zwart

De Cadel Kriss is met haar strakke lijn en afgeronde zijpanelen een opvallende verschijning. De speciale vormgeving maakt het mogelijk om de Kriss in een hoek te plaatsen. De body is uitgevoerd in zwart staal en de gelakte stalen zijpanelen zijn verkrijgbaar in zwart.

Iedereen kan deze kachel eenvoudigweg bedienen met de meegeleverde gebruiksvriendelijke afstandsbediening of het uitschuifbare bedieningspaneel. Verder is deze pelletkachel uitgerust met dag- en weekprogrammatie en de handige comfort mode. Hierdoor schakelt de ventilator automatisch uit op vermogen 1 wat resulteert in een uiterst stille werking.

Het reservoir van 18 kg zorgt voor urenlang zorgeloos verwarmen.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties