Home PelletkachelsCadel Cloe - Speksteen

Cadel Cloe Speksteen

Met de rechthoekige lijnen en symmetrisch design onderscheidt de Cloe zich van de klassiek vormgegeven pelletkachels. De ultra slanke stijlgeving maakt het tot een modern esthetisch interieurobject. Dankzij de geringe diepte van slechts 27 cm is dit de ideale kachel voor smallere ruimtes.

wat is dit?
B81 x D27 x H91
6.5 kWh

Kleuren

Op bestelling

Cadel:Cloe Speksteen Luchtventilatie - speksteen

De zwarte behuizing kan geleverd worden met een frontpaneel in speksteen of staal in de kleuren zwart, wit, rood, zilver of licht brons. De kachel wordt standaard geleverd met een voet maar kan evengoed opgehangen worden aan de muur als een schilderij!. Wat deze kachel ook bijzonder maakt is de mogelijkheid tot boven-, zij- of achteraansluiting.

De bediening is makkelijk met de meegeleverde gebruiksvriendelijke afstandsbediening of het uitschuifbaar bedieningspaneel. Verder is deze pelletkachel uitgerust met dag- en weekprogrammatie en de handige comfort mode. Hierdoor schakelt de ventilator automatisch uit op vermogen 1 wat resulteert in een uiterst stille werking.

Kortom, bent u op zoek naar een ultra compacte maar elegante en moderne pelletkachel dan is de Cadel Cloe de perfecte keuze.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties