Beste klant, onze winkel is verplicht gesloten wegens de recente Corona-Virus uitbraak. U kan ons nog steeds contacteren per mail, of bellen op het noodnummer: 0472.64.48.48. Let wel dat dit noodnummer enkel geopend is tussen 12 en 2 uur op onze respectievelijke openingsdagen.
Home PelletkachelsAustroflamm Ron - Zwart
Nieuw

Austroflamm Ron Zwart

Met de Austroflamm Ron kunt u van een pelletkachel genieten zonder gebruik te maken van elektrische stroom.

wat is dit?
B85 x D32 x H87
8 kWh
Op bestelling

Austroflamm:Ron Zwart Geluidsarm - keramiek zwart

Austroflamm, het alom geprezen Oostenrijks bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van design kachels, brengt de Ron uit; een stroomloze pelletkachel met een spectaculair zicht op de vlammen. De hoek, met 2 ruiten, biedt een uniek zicht op het vlammenspel. De Ron is verkrijgbaar met de ruiten langs de linker- of de rechterkant.
Omdat er geen elektriciteit nodig is, kan deze pelletkachel nu ook geplaatst worden in een ruimte zonder stroomvoorziening. Aangezien er geen ventilator, toevoerschroef of motor aanwezig is, kunt u van een uiterst stille kachel genieten. De kachel kan ingesteld worden op 4kw of 8kw. In het laatste geval kan een ruimte tot 255 m3 worden verwarmd. De pelletvoorraad van 16 kg levert een autonomie tussen 9 en 19 uur.
De Ron wordt afgewerkt met een front in keramiek wit of zwart.

Hulp nodig?

we helpen je graag verder. Neem zeker ook eens een kijkje bij onze veel gestelde vragen.

bel 03 776 92 44
of klik hier om een afspraak te maken

Blijf op de hoogte van onze promoties