Home MerkenEva-Calòr
Eva-Calòr
Eva-Calòr

Eva-Calòr

Het bedrijf Eva Stampaggi produceert met zijn merk Eva-Calor een hele lijn producten als verwarming. Deze productlijn gemaakt met CNC-machines wordt steeds gevolgd door ervaren personeel. Dit verzekerd keer op keer geweldige én gecertifiëerde product kwaliteit.

“Onze kachels zijn heel duurzaam en geluidsarm” zegt manager Valentino. Om aan alle klanten hun wensen te voldoen produceren wij verscheidene modellen met elk een specifiek karakter. Kwaliteit, Flexibiliteit en competitieve prijzen: drie elementen die ervoor zorgen dat Eva-Calor steeds wint aan belangrijkheid in een continue groeiende markt. Hier staat Eva-Calor voor.


Veiligheid troef

Veiligheid en betrouwbaarheid voor alles. Hevige testen en kwaliteitscontrole worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat u veilig kan verwarmen. Deze controles worden uitgevoerd door de Internationale Certificatie Boards. Daarnaast worden zij bijgestaan door een team specialisten. Deze mensen zitten binnen in het bedrijf om ervoor te zorgen dat het hele proces verloopt zoals het moet. Dit is één van de fundamenten van het Eva-Calor merk.

Testen in extreme omstandigheden alsook kwaliteitscontrole tussendoor worden constant gehouden. Zo worden ook alle mechanische en electrische componenten steeds geïnspecteerd. Deze dingen dragen allen bij tot het bekomen van een hoogwaardig product. Om maximum veiligheidsstandaarden te bereiken worden Eva-Calor kachels uitgerust met een thermostaten die steeds bepaalde temperaturen in de gaten houden. Wanneer deze abnormale temperaturen meet zal de kachel automatisch stoppen.

  • Modern design
  • Immens gamma
  • Veiligheid

 


Blijf op de hoogte van onze promoties