Home KacheltypesPelletkachel cv

Pelletkachel cv

De pelletthermokachels of cv pelletkachel en -ketels produceren warm water voor radiatoren en vloerverwarming in heel het huis. Verder kunnen ze ook aan zonnepanelen gekoppeld worden, om een moderne verwarmingsinstallatie te vormen. Met behulp van speciale kits produceren ze huishoudelijk warm water voor de badkamer en de keuken, dat altijd op de gewenste temperatuur beschikbaar is in speciale boilers.

De pelletkachels zijn uiterst technologisch. Ze respecteren de hoogste veiligheidsstandaarden en garanderen een maximale autonomie dankzij externe pellettanks en grote silo’s die met behulp van een tankwagen ter bestemming worden gevuld. De cv pelletkachel maakt volledig deel uit van het interieur en kunnen aan uw persoonlijke smaak worden aangepast. Ze produceren warm water voor heel het huis en garanderen een aanzienlijke besparing.


Waarom een CV pelletkachel?

Een pelletkachel CV of ook wel thermokachel genoemd, wordt aangesloten op een bestaand cv-ketel en maakt gebruik van pellets om te stoken. Pellets zijn milieuvriendelijker in vergelijking met fossiele brandstoffen. Thermokachels zorgen ervoor dat uw  gehele woning wordt verwarmd. Doordat de Pelletkachel is aangesloten aan uw cv wordt uw gehele woning door de bestaande leiding en radiatoren verwarmd door warm water. De meeste palletkachel cv’s worden geleverd met een afstandsbediening zodat u vanuit iedere plek in uw woning de warmte kan bedienen. De pelletkachels cv’s zijn momenteel erg trendy omdat een grote energiebesparing voor uw woning kan opleveren. Hiernaast is het beter voor het milieu zodat u hier ook uw steentje aan kan bijdragen. Omdat de pelletkachel op het verwarmingssysteem van uw gehele woning wordt aangesloten wordt zo weinig mogelijk warmte verloren. Hiernaast kunnen we met behulp van speciale kits ervoor zorgen dat er warm water voor uw badkamer en keuken wordt geproduceerd zodat deze altijd po de gewenste temperatuur beschikbaar is door onze boilers.

Pelletkachel cv in iedere stijl

Of u nu op zoek bent naar een pelletkachel met een moderne of een klassieke stijl, Elite-Fire helpt je graag verder. Door het ruime aanbod in verschillende stijl pelletkachels zijn wij ervan verzekerd dat we de perfecte pelletkachel cv hebben voor iedere woning. Al onze pelletkachels zijn van hoogstaande kwaliteit en zorgen ervoor dat uw woning duurzamer presteert wat leidt tot lagere jaarlijkse stookkosten.

Waarom een pelletkachel cv kopen bij Elite-Fire

Elite-Fire biedt heeft een groot aanbod aan pelletkachels en beschikt over meer dan 15 jaar ervaring in pelletkachels. Door dit specialisme bieden we advies op maat voor iedere klant.

Elite-Fire heeft een groot aantal verschillende type hout pelletkachels. Zo kunt u naast pelletkachel cv’s ook kiezen voor voor een hybride kachel of een cv pelletkachel.

Bent u nog aan het twijfelen over welke pelletkachel geschikt is voor uw woning? Neem dan snel contact met ons op (03 776 92 44) of neem een kijkje in onze showroom. Onze experts helpen je graag verder!


Warm water voor elk gebruik

CV Pelletkachels, thermokachels, thermohaarden, hydro pelletkachels en ketels op pellets, wat is dat allemaal zal u wel denken? Het is een algemene benaming voor een pelletkachel die warm water produceert voor de toevoer aan radiatoren en vloerverwarming. Ze kunnen worden aangesloten op al bestaande installaties en kunnen functioneren met gasketels en moderne zonnepanelen. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van een buffervat.


Blijf op de hoogte van onze promoties