Home KacheltypesPelletkachel cv

Pelletkachel cv

De pelletthermokachels of cv pelletkachel en -ketels produceren warm water voor radiatoren en vloerverwarming in heel het huis. Verder kunnen ze ook aan zonnepanelen gekoppeld worden, om een moderne verwarmingsinstallatie te vormen. Met behulp van speciale kits produceren ze huishoudelijk warm water voor de badkamer en de keuken, dat altijd op de gewenste temperatuur beschikbaar is in speciale boilers.

De pelletkachels zijn uiterst technologisch. Ze respecteren de hoogste veiligheidsstandaarden en garanderen een maximale autonomie dankzij externe pellettanks en grote silo’s die met behulp van een tankwagen ter bestemming worden gevuld. De cv pelletkachel maakt volledig deel uit van het interieur en kunnen aan uw persoonlijke smaak worden aangepast. Ze produceren warm water voor heel het huis en garanderen een aanzienlijke besparing.


Warm water voor elk gebruik

CV Pelletkachels, thermokachels, thermohaarden, hydro pelletkachels en ketels op pellets, wat is dat allemaal zal u wel denken? Het is een algemene benaming voor een pelletkachel die warm water produceert voor de toevoer aan radiatoren en vloerverwarming. Ze kunnen worden aangesloten op al bestaande installaties en kunnen functioneren met gasketels en moderne zonnepanelen. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van een buffervat.


Blijf op de hoogte van onze promoties