Home KacheltypesBuitenhaarden

Buitenhaarden

Door een buitenhaard, ook wel een tuinhaard, terrashaard of terraskachel genoemd, wordt de tuin een fijne plek om de dag door te brengen wanneer het buiten kouder is. De tuinhaard biedt warmte, gezelligheid en sfeer. De benodigde brandstof voor een buitenhaard is hout.


Buitenhaard kopen bij Elite Fire

Waarom een buitenhaard?

Een buitenhaard, ook wel een tuinhaard, terrashaard of terraskachel genoemd, zorgt ervoor dat uw tuin altijd een aangename plek is om de dag door te brengen. De buitenhaard zorgt voor gezelligheid om met vrienden en familie warm bij het vuur te zitten en even te ontspannen in de weekenden. Alle buitenhaarden van Elite-Fire werken op hout. Buitenhaarden van Elite-Fire komen in alle soorten en maten en enkele kunnen ook worden gebruikt als barbecue. Door de bijgeleverde RVD roosters zorg je ervoor dat zelfs de grootste stukken biefstuk binnen enkele minuten mals zijn. Of je nu op zoek bent naar een warmte element in je tuin of naar een element om uw tuin tijdens de koude wintermaanden op te warmen, buitenhaarden van Elite-Fire zijn de oplossing voor u.

Waarom een buitenhaard kopen bij Elite-Fire

Elite-Fire biedt heeft een ruim aanbod aan buitenhaarden in alle soorten en maten. Hiernaast beschikt Elite-Fire over meer dan 15 jaar ervaring. Met dit specialisme zijn we ervan verzeker dat we de ideale buitenhaard voor iedere woning kunnen leveren. Hiernaast bieden wij ook unieke buitenhaarden aan met barbecues. Hierdoor kunt u in de winter de buitenhaard gebruiken om lekker op te warmen en gezellig een drankje te doen bij het vuur. In de zomer kun je de buitenhaard gebruiken om de lekkerste stukken vlees te barbecueën.  

Elite-Fire biedt buitenhaarden aan van hoge kwaliteit. Zo hebben we Bad Boys Brand pelletkachels wat garant staat voor een goede kwaliteit.  

Elite-Fire biedt ook een groot aantal kachels voor binnenshuis. Zo kunt u naast ook kiezen voor een hybride kachel ,cv pelletkachel of vrijstaande pelletkachel.

Bent u nog aan het twijfelen over welke pelletkachel geschikt is voor uw woning? Neem dan snel contact met ons op (03 776 92 44) of neem een kijkje in onze showroom. Onze experts helpen je graag verder!


Blijf op de hoogte van onze promoties